Elevii din Gura Vadului

Ieri, Principele Georg si Nicolae au mers sa vada proiectele fundatiei Principesei Margareta. Au fost impresionati de cele vazute si ar dori sa se implice direct in dezvoltarea unora dintre ele.

dsc04916.jpg

La ora 14 au venit elevii de la Scoala de 8 clase de la Gura Vadului. In prima vizita in „Orasele Romaniei“ din anul 2008, la 11 februarie, am mers la Mizil, Tohani si Gura Vadului. Am promis atunci primarului si consilierilor, ca si elevilor de la scoala din localitate ca ii voi invita la Palatul Elisabeta, pentru a le arata aceeasi ospitalitate pe care mi-au aratat-o si ei. Din pacate, primarul nu a putut veni.

dsc04926.jpg

Dar elevii, in numar de 50, au fost bucurosi sa viziteze palatul, sa afle despre fiecare incapere in parte, sa se intalneasca din nou cu colegii mei si cu mine si sa fie primiti de Principesa Margareta, alaturi de Nicolae si de Principele Georg. Doi dintre elevi, Loredana si Silviu, au spus cateva cuvinte de bun-venit in engleza lui Georg.

dsc04938.jpg

Iar Nicolae s-a fotografiat cu cei mai mici din delegatie, elevi in clasa a II-a. Toata lumea a fost multumita, mai ales Eugenia, maestrul nostru bucatar, care si-a vazut prajitura numita „Negrese“ disparand pe loc.

dsc04944.jpg

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23862585
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate