Principesa Maria, la deschiderea noului an școlar

Luni, 11 septembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a fost prezentă la deschiderea noului an școlar, la Școala Gimnazială „Ferdinand I” din București.

Aici, Principesa Maria a adresat elevilor câteva cuvinte de bucurie pentru revedere şi de încurajare, iar cadrelor didactice le-a mulțumit pentru strădania și vocația de care nu încetează să dea dovadă.

Au luat parte la evenimentul de deschidere domnul Dan Cristian Popescu, viceprimar al sectorului 2, reprezentanți ai instituțiilor aflate în subordinea administrației locale, cât și ai Inspectoratului Şcolar al municipiului Bucureşti.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

 

5 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  O MARE ONOARE PENTRU SCOALA VIZITATA DE ASR PRINCIPESA MARIA !
  ACEST LUCRU OBLIGA ATAT CADRELE DIDACTICE CAT SI ELEVII LA O PARTICIPARE PENTRU REALIZARI DE PERFORMANTA !
  MULT SUCCES LA INVATATURA SI PURTARE EXEMPLARA !

 2. O scoala foarte ingrijita, parand si dotata cu material didactic modern. Este bine ca elevii scolii sa afle ca numele scolii lor nu este doar un nume al unei personalitati pierdute in istorie, ci chiar al celui pe care istoria il va retine vesnic drept Ferdinand I Intregitorul (de neam si tara – n.m.)si de “Cel Loial”. Au aflat astfel si ca frumoasa Doamna ce le-a facut onoarea de a-i vizita este chiar Principesa Maria, stranepoata Regelui Ferdinand, care a lasat mostenire urmasilor Sai din Familia Regala datoria sacra de a continua cu simt al datoriei grija Regilor Romaniei pentru poporul roman si pentru tinere vlastare ale sale.

 3. Ana-Maria Mutescu

  O mare onoare pentru comunitatea Scolii Ferdinand I, atat copii si cadre didactice, cat si parinti. O vizita care ne obliga sa ne ridicam la nivelul asteptarilor si pretentiilor (tinuta morala si fizica, profesionalism, seriozitate, bun simt, educatie, decenta) Casei Regale.

 4. FELICITARI ,ASR Principesa Maria si tuturor participantilor la deschiderea noului an scòlar!!!!Traiasca Regele!!!Nihil Sine Deo !!!God bless the Royal family of Roumanie!!!

 5. Momente de neuitat, pentru Alteța Sa Regală Principesa Maria a României, care – în zi semnificativă – a vizitat o școală purtând numele foarte respectat al străbunicului Întregitor de Țară, pentru cadrele didactice, pentru elevii și membrii familiei acestora! Imaginile sunt grăitoare și întremătoare.

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 20643004
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook