Ceremonia de învestire a unor noi Furnizori ai Casei Regale a României

Principesa Moștenitoare Margareta a reprezentat pe Regele Mihai I într-o ceremonie de învestire cu calitatea de Furnizor al Casei Regale a României a unor companii comerciale din țara noastră.

A luat parte la ceremonie Principesa Elena.

Evenimentul a avut loc în Holul de Onoare al Castelului Peleș, în ajunul Zilei de 1 decembrie 2013.

4 comentarii

 1. Gabriela Bucur

  Sarbatori fercite!!

 2. Comentarii pe Facebook

  Venika Ro
  #
  Angela Spencer VA IUBIM SI TRAIM CU SPERANTA CA INTR/O ZISE VA INTAMPLA O MINUNE !!!
  #
  Lilly Cucu
  #
  Mariana Popescu DEOSEBIT!!
  #
  Elena Solymosi Felicitari
  #
  Elena Si Cristache Meteleanu asteptam clipa aceea cind rominii se vor trezi la realitate si vor dori monarhia nu avem linistea cuvenita si bucuria pentru sarbatorile de iarna la multi anl casa regala
  #
  Rotaru Camelia Stimă și respect!
  #
  Oprea Virginia respect casei regale!!!
  #
  Dram Livia Toata admiratia mea Casei Regale a Romaniei!!!
  #
  Laura Gabriela Horga respect
  #
  Arsenie Santa Edy Spedition mai lucreaza ca furnizor?
  #
  Eugenia Carmocan Si eu va apreciez mult!
  #
  Georgeta Lukacs STIMA SI RESPECT!
  #
  Iulian Sebastian Botezatu Revolutie …..doar asa mai putem reinstaura monarhia…!!!
  #
  Mihaela Andronache Sunt total de acord cu Iulian Sebastian Botezatu. O revoluţie.
  #
  Iulian Sebastian Botezatu O revolutie ar fi necesara si pt. a opri aceasta MAFIE (CLASA POLITICA)care ne-a facut sa devenim sclavii Europei si continua sa ne vanda tara bucata cu bucata iar acum fac tot posibilul sa ne vanda si subsolul tarii. Asa ceva monarhia nu ar face niciodata . Ar trebui ca ANRM (alianta nationala pentru restaurarea monarhiei )sa organizeze o manifestatie pacifica in fata guvernului ,sa participe toti sustinatorii monarhiei si o sa vedeti ca o sa ramaneti surprinsi de cat de multi suntem. Monarhia va castiga detasat in fata clasei politice !!!!!
  #
  Iulian Sebastian Botezatu Nu inteleg ce mai asteapta CASA REGALA sa preia conducerea tarii…????
  #
  Iulian Sebastian Botezatu Avem nevoie de un lider pt a declansa o revolta inpotriva guvernului si pt a restaura monarhia
  #
  Doris Agatha S DEMNITATE !!! …. RESPECT !!!!
  #
  Letitia Mitrofan consider ca nu trebuie revolta!! Trebuie ca pasnic si civilizat sa ne exprimam dorinta in strada. Multi cit mai multi!! Cu steaguri regale si tablouri ale membrilor Casei Regale!! In toate orasele tarii indiferent de marime si importanta!! Si chiar la sate, de ce nu??
  #
  Moriko Pall D-na Letitia, politicienii evita acest subiect, ma intreb ,de ce nu tin seama de dorinta noastra? ..ce putem face pt a-i determina sa ne facem auziti??…ma intreb !?
  #
  Doina Marin Sarbatori fericite!
  #
  Letitia Mitrofan Cred ca in cazul politicienilor.. imi vine in minte pilda din Biblie cu griul si neghina. Asta este. Cred ca este amestecat bine, bine…griul cu neghina. Ar trebui ales griul curat de neghina. De lucrul acesta se tem politicienii, ca nu cumva sa vina vremea cind trebuiesc alesi si separati cei buni de cei rai,cei curati (daca or mai fi ) de cei contaminati cu microbul parvenirii, al imbogatirii peste noapte, al lacomiei fara margini. Si mai cred ca putem sa ne documentam, sa citim si sa incercam si pe altii sa-i facem sa inteleaga adevarul despre Casa Regala. Atitea minciuni au fost spuse incit oamenii nu-si cunosc propria istorie. Sa ne stringem in jurul Aliantei Nationale pt.Reinstaurarea Monarhiei si a Clubului Monarhistilor Clujeni, sa le urmarim activitatea si incet,incet sunt sigura ca vom izbindi. Doamne ajuta!

 3. Felicitări!

 4. Titus Berinde

  Superb ! Multumim Altetelor Lor Regale, pentru pastrarea si apararea traditiei in acest “Craciun Regal”, in care toti romanii se bucura cu iubire milostiva fata de semeni lor. aflati in nevoi si suferinte Ne aflam in cel mai frumos anotimp al anului; „Anotimpul Colinzilor”, cand romanii crestini cu iubire si bucurie milostiva , stiu sa cante si sa asculte colinda romaneasca, „in care se concentreaza admirabil cuvantul Evangheliei”.
  A trecut aproape a unui sfert de secol de la „un eveniment glorios,dar si trist” care, a adaugat bogatelor noastre istorii ale oraselor martir; Timisoara, Bucuresti,Iasi, Cluj si ale altor localitati din tara; „sacrificiul tinerilor de a inlatura o tiranie cu efect distrugator asupra natiunii”.
  Se cuvine sa luam aminte, la indeplinirea datoriei, la care suntem chemati de Majestate Sa Regele Mihai I al Romaniei, adresata natiunii romane de la tribuna Parlamentului in 25 Octombrie 2011: „Prima noastra datorie astazi este sa ne amintim de toti cei care au murit pentru Independenta si libertatile noastre, in toate razboaiele pe care a trebuit sa le ducem si in evenimentele din Decembrie 1989,care au daramat dictatura comunista. Nu putem avea viitor fara a respecta trecutul nostru.”
  Avem datoria patriotica, sa ne aducem aminte cu piosenie de acel moment, plin de intelesuri pentru Regele Nostru insusi care; „trecand de la un secol la altul si de la un mileniu la altul, poarta natiunii aceeasi iubire, incredere si acelasi devotament”, impartasind si reafirmand la Timisoara, in Memoria Revolutiei Romane din 16-22 Decembrie 1989 ,constanta Sa credinta, in dorinta poporului roman de a-si pregati viitorul si de a trai in adevar si dreptate sociala , declarind urmatoarele:
  „Astazi este o zi de durere si de speranta. Durere,pentru ca fiecare singura viata omeneasca este mai importanta decat ambitia de putere. Istoria o scrie spiritul omenesc si nu forte impersonale trecatoare. Durere, de asemenea, fiindca dupa zece ani de la acele zile grele, Memoria Romaneasca are inca nevoie de un Adevar care intarzie.
  Dar ziua de astazi este una a sperantei, pentru ca noi toti cei de aici stim ca fericirea noastra este legata de credinta, de adevar si de iubire. Cei pe care ii comemoram acum au platit cu viata un ideal omenesc, si nu un interes util. Timisoara, acest pamant curat romanesc, este bogat fiindca a nascut si continua sa mentina vie flacara umanismului universal.”
  Sunt douazecisipatru de ani de la „un eveniment glorios, dar si trist.” Acum in pragul trecerii unui aproape sfert de secol de la Gloriosul eveniment, sa ne deschidem mintea si sufletul aducindu-ne inca o data aminte cuvintele Majestatii Sale Regelui, rostite atunci in Timisoara la 18 Decembrie 1999: „Acum, in pragul unui nou secol, sa ne gandim la eroii nostri cu umilinta, dar,mai mult decat atat, SA NU UITAM CE N-AM FACUT INCA PENTRU EI !”

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23913565
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate