Ceremonia de la Castelul Regal Săvârșin, în imagini

Fotografiile lui Cristian Coposesc descriu ceremonia de ieri mai bine decât cuvintele. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu au dezvelit placa gravată cu ocazia încheierii celor opt ani de lucrări de restaurare a Castelului Regal Săvârșin.

 

 

31 comentarii

 1. Elvira Nicolescu

  Splendid!

 2. Ligia Mușat

  Onor Familiei Regale. NIHIL SINE DEO!

 3. Stoica Decebal Valeriu

  Dorim Majestatii Sale, Regele Mihai , La multi ani ! Multa , multa sanatate ! Reginei Ana multa sanatate ! La fel, Altetelor lor regale Principesa Margareta si Principelui Radu multa sanatate si felicitari pentru refacerea Castelului Regal !

 4. Dorina Gruia

  Splendoarea Castelului, splendoarea Naturii alaturi de Familia Regala; Traiasca Monarhia!

 5. Marian Vlad

  Felicitari pentru recuperarea unui nou simbol al Regalitatii .Sper sa puteti recupera si ceea ce ar fi salvarea Romaniei.La multi ani ,Majestate!

 6. Foarte frumos, un mic exemplu prin care se poate vedea direcția în care ar merge România dacă forma de guvernamânt ar fi Monarhie Constituțională

 7. Alin

  arata chiar mai bine decat White House, mai bine nici nu se putea, am o curiozitate, mansarda este imensa, e folosita precum cea de la Peles ? sau e doar un spatiu de depozitare?

 8. Viorica M.

  Frumos!
  Doamne ajuta!

 9. Valeriu Roman

  Superlativ!

 10. Angella Dumitrascu

  Doamne Ajută..Sper să mă revăd cu Majestățile Voastre cât de curând.. Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze această lucrare și tuturor să vă îmburde cu bucurii. Țara are nevoie de Casa Regală. și de reprezentanții săi…. VIVAT
  La mulți ani încă odată Majestății Sale Regelui Mihai, sănătate Reginei Maria, succes Principesei Moștenitoare în nobila sa misiune de președinte a Crucii Roșii Române, Principelul Radu în promovarea valorilor Monarhiei românești și să ne rugăm ca ruga moșilor și strămoșilor noștri să devină realitate: România – Monarhie…

 11. ing. agronom Teodor Iliescu

  Foarte frumos a iesit Savarsinul restaurat. Felicitari ! TRAIASCA FAMILIA REGALA A ROMANIEI ! 🙂

 12. Tatjana & Marcel Koprol

  Dear Royal Highnesses Crown Princess Margareta and Prince Radu of Romania

  Congrutalion on renovation of Castle of Savarsin. It is remarkable!
  Thank You again to be with You in Savarsin this May. Your warm hospitality is unforgettable. We wish You all the best in the future.

  Marcel & Tatjana Koprol
  Ambassador

 13. Răspuns pentru Alin

  Mansarda, care are o amplă suprafață, bârne vechi și proporții armonioase, va fi transformată ulterior într-un spațiu locuibil. Deocamdată, mansarda este reparată, dar nefolosită.

  Secretariatul Regal

 14. Roxana Gabriela Mateescu

  Conform zicalei: imaginea vorbeste cat o mie de cuvinte , fotografiile prezentate graiesc in al meu afect iubire fata de valorile Monarhice , fata de istorie , admiratie si respect fata de Familia Regala care si- a daruit inima si nu a precupetit nici un efort intru restaurarea Castelului Regal Savarsin. Aceasta opera de arta este minunat pusa in valoare . Dumnezeu sa ocroteasca necontenit Familia Regala romaneasca ! Traiasca Monarhia!

 15. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  FELICITARI RESTAURATORILOR !
  CASTELUL DE LA SAVARSIN ESTE UN ALT SIMBOL AL REGATULUI ROMANIEI MODERNE, ALATURI DE CASTELELE PELES, PELISOR SI BRAN, PRECUM SI AL ETERNEI NOASTRE FAMILII REGALE !
  TRAIASCA DINASTIA ROMANA !
  VIATA IN ETERNITATE CASTELULUI !

 16. Octavian Andrășel

  Cât mai multă promovare ! Este necesară, pentru că Istoria Adevărată a României nu este cunoscută! Și în 2015 se spune prea puțin despre Voi .

 17. Gabriela Bucur

  RESPECT!!!

 18. Robert Rosenfeld

  Ca un fost cetatean Roman care pastreaza sentimente positive fostei mele patrii, o felicit cu ocazia reinaugurarii palatului regal de la Savarsin (nu cunosc locul si nu am auzit pana acuma despre el ). Locul face o puternica impresie de prosperitate si i se cuvine Familiei Regale. Apropo, MS Regele Mihai si subsemnatul avem exact aceasi data de nastere – DD/MM/YYYY.

 19. miriam

  Ceva deosebit,frumos,onest precum famila regala a ROMANIEI.Placut ochilor si sufletului.Multa sanatate membrilor familiei si viata lunga pe aceste frumoase meleaguri.

 20. Dan Ioan Moldovan

  Asa cum arata in aceste forografii, restaurarea Castelului Savarsin este o capodopera in sine. Felicitari restauratorilor, felicitari Majestatilor Lor Printesa Margareta si Principelui Radu pentru ca au facut posibila acesta splendida lucrare! Un adevarat cadou Majestatii Sale Regele Mihai de ziua sa. Traiasca Regele in pace si onor! Sper, ca la una dintre aniversarile imediat viitoare Majestatile Voastre impreuna cu noi, Poporul Roman, sa reusim sa restauram MONARHIA in ROMANIA! Dumnezeu sa binecuvanteze Regele! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

 21. Liliana Sora

  În toate încercările , bucuriile și necazurile vieții , casa este întotdeauna limanul sufletului, iar rolul și locul decorațiunilor și obiectelor de artă în casă nu este doar unul estetic, ci și de relaxare și destindere. Arta își are locul în orice casă , fie ea mică sau mare, ținând doar de fiecare din noi să știm pe care să o alegem , în așa fel încât să ne reprezinte. Fiind înconjurat în mod constant de amintiri, lucruri frumoase și gânduri pozitive, toate bine integrate într-un design pe gustul nostru, vor face ca acestea să ne facă viața cotidiană mult mai frumoasă și implicit mai productivă.
  Castelul Regal Săvârșin – este cald și primitor, elegant și luminos, fiecare colțișor purtând amprenta unui rafinat estetician.
  Pare sobru la intrare dar deosebit de cordial imediat ce îi treci pragul . Simplu și cu bun gust, modest și confortabil, unde simți căldura căminului , aerul vieții de familie în clipe de tihnă. Peisaje superbe privite din colțul oricărei ferestre , completează perfect aceste frumuseți interioare . Un castel pe care îl compar cu frumusețea și noblețea omului simplu, cu înțelepciune și un spirit dezvoltat al frumosului. Este o bijuterie în mijlocul naturii pe care AALLRR Principesa Margareta și Principele Radu , ca o datorie sfântă ce se impunea , au reânviat locul, arta și tradițiile Familiei Regale. O dorință și un vis împlinit, construit cu mintea și luminat cu inima și sufletul. Dumnezeu să binecuvânteze Casa Regală a României, aceste minunate locuri care pentru Familia Regală înseamnă acasă, locul unde obiceiurile fiecăruia au un habitat. Cu sănătate deplină și putere, să vă bucurați mulți ani Majestate de aceste locuri, împreună cu întreaga Familie Regală ! Trăiască Regele ! Trăiască Monarhia !

 22. otto

  Sa-l stăpâniți în pace.

 23. Australianu

  Minunat..
  Pace, inteleptiune si sanatate.
  Casei Regale de la Savarsin

 24. selcovoi dandu

  Sunt întradevăr frumoase!

 25. Comentarii pe Facebook:

  Elvira Nicolescu Splendid!
  #
  Ligia Mușat Onor Familiei Regale. NIHIL SINE DEO!
  #
  Irina Walker Frumoase!!!!
  #
  Valeriu Roman Superlativ!
  #
  Mara Sima Minunat ! Superb ! Vrem REGELE pe TRONUL TARII ! Traiasca REGELE si FAMILIA REGALA A ROMANIEI !
  #
  Cristiana Calangiu Foarte frumos !
  #
  Karina Claudia Andreescu Superb,ar trebui sa ne conduca familia regala nu mojicii astea de la coada sapii.
  #
  Roxana M. Gabriela Imaginile prezentate sunt minunate! Ele vorbesc prin graiul istoriei , prin infaptuirile trecutului , prin tenacitatea Altetelor Voastre Regale si necontenita activitate pe care a- ti depus- o , prin estetica desavarsita. Dumnezeu sa va binecuvanteze perpetuu!
  #
  Icanida IC Eleganta Familie si Distinsa
  #
  Romeo Faifer Sava Deosebit,elegant si incantator.Daca eram monarhie ajungeam departe.Eram si noi in rand cu lumea.
  #
  Dorina Teodorescu Era alta atmosfera in societate si familie.
  #
  Stela Petrescu NU-i chiar asa mare ca lui Videanu ,,, dar merge merita familia Majestatii Sale aceasta bijuterie!! ,,, foarte frumos si de bun gust!
  #
  Feri Lidia Halasz SUPERB !
  #
  Duca Maria Frumos,elegant.discret si onest precum familia regala a Romaniei.Placut ochilor si sufletului.Multa sanatate si viata lunga pe aceste frumoase meleaguri.
  #
  Craciun Cretu SA VINA REGELE NOSTRU—!!!!!!!
  #
  Clara Pap eu am fost acolo in tabara in copilarie
  #
  Clara Pap faceti o fotografie si din fata caci acolo a fost o statuie cu un cerb

 26. gh.stoica

  .un cantec drag de la Sibiu cu corul Allegretto…sa ne traiti in pace !

 27. Mihail Viorel Anghel

  Frumusete, distinctie, pace, simplitate, respect! Si noi…atat de orbi!

 28. Doina Taur

  Impresionantă simplitatea Alteţelor Regale şi bine-nţeles frumuseţea locului şi a Castelului!

 29. Muntean Traian-Nicolae

  Vă dați seama ce bine ne-ar fi dacă în locul lui ciolanis ar fi majestatea sa Regele Mihai. Ce clasă, ce demnitate, ce valoare. Ce imens câștig ar fi pentru ROMÂNIA!!!

 30. Muntean Traian-Nicolae

  Multă sănătate și viață lungă majestății sale Regele MIHAI și întregii familii regale.

 31. Innaltator!!Toate cele bune!!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23862883
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate