Bruxelles si Bucuresti

Aseara, in saloanele frumosului hotel Conrad din Bruxelles, din apropierea Avenue Louise, in farmecul capitalei belgiene din preajma Craciunului, a avut loc o noua gala de caritate a Asociatiei Principesa Margareta a Romaniei din Belgia.

img_7196.jpg
De mai bine de 15 ani, asociatia belgiana a Principesei Margareta dovedeste fidelitate si altruism. Belgia este, in general, o tara cu multa simpatie si generozitate pentru Romania. Ei au fost primii care au format, in ianuarie 1990, convoaie cu ajutoare pentru noi. Tot ei au cultivat ani de zile proiectul “Operation Villages Roumains”, care a ajutat mult mediul rural romanesc al anilor ’90.

img_7232-1.jpg
ASR Principesa Lea a Belgiei, marchizul Olivier de Trazegnies, Francoise Ench, Francoise de Neuville si starul televiziunii franceze Stephane Bern au fost si aseara, ca de fiecare data, alaturi de noi. ES dl ambasador Ion Jinga, pentru al patrulea an consecutiv, a fost alaturi de acest eveniment al Romaniei, alaturi de dna Jinga.

img_7199.jpg
Gala de aseara a fost a douasprezecea, de-a lungul anilor, in Belgia. Celealte sarbatori au avut loc la Namur, la Anvers, la Hotel de Ville de Saint-Gilles, ori in alte edificii bruxelleze, cum ar fi Muzeul Cinquantenaire sau Teatrul National. O mana de oameni indragostiti de Romania, de o mare fidelitate, au facut de fiecare data ca sute de persoane sa vina, la final de an, si sa sarbatoreasca Romania.

1921.jpg

Maine, duminica 16 decembrie, Majestatea Sa Regina Ana si ASR Principesa Margareta vor veni impreuna cu mine la doua evenimente publice. La ora 14, la campionatul de karate organizat de Federatia Romana de Karate Traditional, careia i-am acordat inaltul patronaj.

Dupa aceea, la ora 16.30, in ambianta minunata a Palatului bracovenesc de la Mogosoaia, vom participa la vernisajul expozitiei lui Sorin Dumitrescu. Regina va oferi un premiu, in calitate de inalt patron al Fundatiei Anastasia, iar eu voi face prezentarea expozitiei.

In fine, maine dimineata, la ora 10.45, la Pro TV, emisiunea “Parte de carte” va fi dedicata volumului “Biblioteca in flacari”, sub forma unui dialog la care am fost invitat de dl Cristian Tabara.

1 comentariu

  1. Esmyana Martisor

    Domnul Cristian Tabara este unul dintre marii ocrotitori ai identitatii si comunicarii armonioase din tara noastra,este un profesionist si in aceeasi masura un om care isi merita zi de zi prin munca si angajament neobosit rezultatele obtinute in slujba omeniei si a omenirii.Cu respect si admiratie infinita,E.M.

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 21011832
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook