Ambasadoarea Franței la Palatul Elisabeta

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, a primit la Palatul Elisabeta miercuri, 20 septembrie 2017, pe Excelența Sa doamna Michèle Ramis, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Franceze în România. Doamna Ramis se află la începutul misiunii sale diplomatice în țara noastră.

Fotografii de Daniel Angelescu

4 comentarii

  1. Normalitate!!Felicitari ASR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroanei !!Felicitari Familiei Regale a Romaniei!!Felicitari Casei Regale a Romaniei!!Nihil Sine Deo!!

  2. Klaas de Vries

    Tres Bien!

  3. De cativa ani aproape ca am reintrat in normalitatea protocolului interbelic,, si anume ca un nou ambasador sa fie primit la Palatul Regal. Desigur, nu este chiar ca pe vremea cand Pelesul – sau Cotroceniul regal – ii primea pe ambasadorii sositi in misiune in Romania, dar ne apropiem incet si de acest nivel.

    Este de respectat si de admirat faptul ca, desi inca in doliu, Altetele Lor Regale si-au reinceput activitatea in forta. Acest lucru arata gadul inalt de dedicare si implicare a Membrilor Familiei noastre Regale in actgivitatile benefice pentru tara.

  4. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Felicitări ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 21765044
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook