Apelul Aliantei Nationale pentru Regatul Romaniei

ZIUA – EVENIMENT – luni, 17 decembrie 2007

Romania adevarata este Monarhie

Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei (ANRR) solicita reintrarea Romaniei pe fagasul normal, dupa 60 de ani de republica ilegitima, prin restaurarea Monarhiei. “Romania adevarata este Monarhie, iar chipul ei cel bun este Majestatea Sa Regele Mihai I”, se arata in apelul ANRP, semnat de mai multe sute de persoane, printre care personalitati ale vietii publice si intelectuali. Printre semnatari se numara profesoara Doina Cornea, Rodica Coposu – sora seniorului Corneliu Coposu, istoricul Neagu Djuvara, directorul ZIUA Sorin Rosca Stanescu si observatorul economic pentru Europa de sud-est, Wilfried H. Lang. Redam integral textul apelului. (D.I.)

Dupa ce Uniunea Sovietica a impus regimul totalitar comunist in Romania, prin anihilarea partidelor si acapararea structurilor de conducere a statului, singura bariera in fata distrugerii democratiei si a tesutului societatii romanesti ramasese Majestatea Sa Regele Mihai I, reprezentantul unui regim legitim, care modernizase tara, ii asigurase independenta, unitatea si respectabilitatea. Regele intruchipa, la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, sperantele de libertate si prosperitate ale unui intreg popor. Contextul international si deciziile luate fara ca romanii sa fie consultati au sortit esecului incercarile curajoase ale Regelui, de a opri sovietizarea si comunizarea Romaniei. Puterile democratice ale lumii nu l-au sustinut pe tanarul Rege care, prin actul de la 23 august 1944, grabise victoria Aliatilor, scurtase razboiul cu sase luni si salvase vietile a sute de mii de oameni. Aranjamentele dintre marile puteri condamnasera deja Romania la jumatate de secol de totalitarism comunist.

In ziua de 30 decembrie 1947, Palatul Elisabeta a fost inconjurat de unitati militare fidele comunistilor, iar Garda Regala a fost dezarmata. Petru Groza si Gh. Gheorghiu-Dej l-au silit pe Majestatea Sa Regele Mihai I sa abdice, santajandu-l cu executarea a peste 1000 de studenti anticomunisti tinuti sub arest. Sub amenintarea anihilarii fizice, Regele a semnat documentul de abdicare, pentru Sine si urmasii Sai. Prin faptul ca abdicarea s-a facut sub presiunea santajului, actul este lovit de nulitate. In plus, comunistii au nesocotit faptul ca Regele nu putea actiona decat in nume propriu si nicidecum pentru institutia Monarhiei ca atare. Asadar, convingerea ca prin semnatura smulsa Regelui s-a abolit implicit si Monarhia a fost complet aberanta. In sedinta Adunarii Deputatilor, convocata in graba dupa abdicare, ar fi urmat ca aceasta sa fie confirmata, prin adoptarea legii nr. 363, care proclama Republica Populara Romana si abroga Constitutia din 1923. La acea sedinta nu s-a atins cvorumul necesar pentru asemenea decizii, doar 60 de deputati fiind prezenti. Asadar, abolirea Monarhiei nu a fost niciodata aprobata de Parlamentul Romaniei. Mai mult, modificarea formei de guvernamant ar fi trebuit sa fie confirmata de majoritatea populatiei tarii, printr-un referendum. Asa cum Regele Carol I fusese adus pe Tronul Romaniei in urma unui plebiscit la care obtinuse o covarsitoare majoritate favorabila, tot asa si abolirea Monarhiei ar fi trebuit sa fie confirmata printr-un referendum. in deceniile care au urmat, nu s-a tinut cont de faptul ca Monarhia nu fusese, de fapt, abolita de drept si ca peste Regatul Romaniei nu se putea suprapune alta forma de stat, oricare ar fi fost ea. in concluzie, din punct de vedere pur juridic, Monarhia nefiind abolita realmente, Romania este pana in ziua de azi un Regat, iar Majestatea Sa Regele Mihai I este Suveranul de drept al acestei tari. Romania adevarata este Monarhie, iar chipul ei cel bun este Majestatea Sa Regele Mihai I. Noi nu trebuie decat sa avem curajul de a recunoaste acest lucru. La realitatile cele mai simple, evidente si benefice ajungem cu greu, dar acum, dupa 60 de ani de ratacire, meritam sa ne recapatam sufletul. Iar Romania merita ca pe crestetul ei, inaltat in libertate, sa reapara Coroana Regala.

ANRR invoca Raportul Tismaneanu

Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei (ANRR) a invocat ieri Raportul Comisiei Tismaneanu si mesajul adresat de presedintele Basescu catre Parlament, in care incrimina regimul comunist, pentru a solicita restaurarea Monarhiei in Romania.

“Sprijinindu-ne pe concluziile Raportului Comisiei Tismaneanu si pe Mesajul Presedintelui Romaniei, adresat Parlamentului, prin care se oficializeaza o realitate cunoscuta de catre toti romanii, aceea ca regimul comunist din Romania a fost unul “ilegitim si criminal”; nu in ultimul rand, luand act de prezenta printre noi a unuia dintre cei mai importanti oameni de stat ai istoriei secolului al XX-lea, Majestatea Sa Regele Mihai I, garant al demnitatii nationale, model de echilibru, curaj si constanta in apararea intereselor perene ale poporului Sau, solicitam institutiilor Statului roman sa repuna Legalitatea si Adevarul in drepturi, lasand Romania sa revina, in sfarsit, dupa decenii de suferinte si cautari desfigurante, la calea sa fireasca, aceea care nu poate fi asigurata decat de forma de guvernamant care nu a disparut niciodata, nici juridic si nici din inimile romanilor”, se arata in apelul ANRR.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=230823&data=2007-12-17

34 comentarii

 1. Cristina Ionescu

  Ma bucur foarte mult ca exista aceasta alianta.
  Poate ar fi bine sa se scrie pe net o petitie in acest sens, asta dupa ce se vor publica mai multe articole in ziare ca sa afle lumea. Am citit doar in Ziua,am cautat pe google mai multe si asa am ajuns la aceasta pagina, dupa ce am vazut-o si pe cea a Aliantei. Se dau acolo nr. de tel. de contact, insa nu se poate comenta pe site.
  Noi, din Toronto, citim ziarele romanesti on line si am fi fericiti daca s-ar putea face ceva cu adevarat pentru reinstaurarea monarhiei.
  Craciun fericit si multa sanatate Maiestatii Sale, MS Regina, Printesei Margareta si Altetei Voastre.

 2. Daniel Todoran-Rares

  care este punctul de vedere al regelui Mihai in privinta acestui comunicat?

 3. alexandru

  felicit aceasta initiativa… de asemenea, as dori sa ma numar printre semnatari.. cum sa fac????

 4. alex pribac

  CE SE MAI ASTEAPTA????

  Nu inteleg de ce mai asteptam atata? Sa se faca demersuri pentru inregistrarea ANRR ca partid si sa inceapa cursa pentru reinstaurarea Casei Regale!! Regele acus se duce. In caz ca va fi numai Printul Radu si Printesele si atunci o sa gaseasca aia vreo scuza ca el ii ilegal sa ii readucem pe ei inapoi. Asa cu MS Regele nu pot sa ii invoce nimic. A fost Rege legitim si inca mai ii!!

 5. Raspuns dnei Ionescu

  Doamna Ionescu,

  Va multumesc pentru cuvintele dumneavoastra si pentru urarile de Craciun! Voi transmite cele cuvenite Majestatilor Lor si Altetei Sale Regale.

  Pentru a intra in contact cu cei de la Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei, va rog sa scrieti un e-mail la adresa: inforegat@yahoo.com/

  Este vorba despre o asociatie de sine statatoare, formata din personalitati ale societatii civile, reunite cu ani in urma sub denumirea de INFORR. Astazi, la initiativa lor, Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei reuneste grupul INFORR, impreuna cu alte organizatii care au dorit sa adere la alianta, din intreaga tara.

  Daca veti scrie la adresa de mai sus, coordonatorii Aliantei va vor da toate detaliile pe care le solicitati.

  Cu toata consideratia,
  Principele Radu

 6. Raspuns dlui Todoran-Rares

  Domnule Todoran-Rares,

  Va multumesc pentru intrebarea foarte potrivita si pertinenta.

  Majestatea Sa Regele a luat cunostinta de aceasta initiativa, inainte de a fi facuta publica. Regele, ca de fiecare data, saluta orice initiativa legata de valorile monarhiei, lasand la latitudinea societatii civile sa militeze conform cu crezul, constiinta si convingerile ei. Regele accepta orice pozitie luata, in numele principiilor in care a crezut o viata intreaga. Aceasta nu inseamna, totusi, ca Familia Regala sau seful ei, Regele Mihai, ia parte la aceste initiative. Una este sa militezi pentru o idee, alta este sa o incarnezi.

  Cu toata consideratia,
  Principele Radu

 7. Raspuns dlui Alexandru

  Domnule Alexandru,

  Pentru a va numara printre semnatarii acestui comunicat, va sugerez sa intrati in contact cu cei de la Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei, la adresa: inforegat@yahoo.com/

  Este vorba despre o asociatie de sine statatoare, formata din personalitati ale societatii civile, reunite cu ani in urma sub denumirea de INFORR. Astazi, la initiativa lor, Alianta Nationala pentru Regatul Romaniei reuneste grupul INFORR, impreuna cu alte organizatii care au dorit sa adere la alianta, din intreaga tara.

  Cu toata consideratia,
  Principele Radu

 8. Nicoara Ovidiu

  Alteta Voastra!
  Ma bucur nespus de aparitia acestei organizatii,tocmai bine cand se apropie 60 de ani de rusine nationala,si de regim republican ilegitim si criminal in buna masura.Am trimis un mail si sper sa ma pot inscrie cat de curand.Nu cred, (aici Va dau dreptate Alteta-nu este cazul sa urmam modelul bulgar),ca este necesara transformarea in partid politic a organizatiei ci mai degraba ar fi necesar ca mesajul sa fie transmis cat mai eficient in toate straturile societatii Romanesti.
  Va rog sa primiti Alteta Voastra expresia celor mai inalte consideratiuni!
  Dr.Nicoara Ovidiu

 9. vasiliev

  De multa vreme trebuia sa se intample acest lucru. Nici acum nu este timpul pierdut…….As dori sa ma numar printre cei ce semneaza.

 10. Barbalata Veronica

  Am o rugaminte la D-voastra, daca puteti sa imi dati adresa de contact a Regelui Mihai. este foarte urgent.

 11. Dr.George Calalb

  semnez apelul

 12. Dr.George Calalb

  Altetea Voastra ,din partea Jockey Club-ului,un an bun intregii Familiei Regale.In primavara vom avea alegeri si dorim sa Va avem printre noi.

 13. Dr.George Calalb

  Altetea Voastra in numele membrilor Jockey Club-ului Roman Va urez La Multi Ani,Altetei Voastre si Casei Regale.Va asteptam la sediul nostru,unde ati fost la lansarea revistei”Calul”

 14. Dr.George Calalb

  Ce-i cu cele scrise de mine ?Apar,dispar,iar-apar ?

 15. Raspuns pentru dl dr. George Calalb

  Domnule doctor,

  Am primit mesajele dumneavoastra si va multumesc. Am transmis urarile Majestatilor Lor si Altetei Sale Regale. Voi fi bucuros sa vizitez din nou Jockey Clubul Roman, in primavara. Va rog sa trimiteti invitatia din timp.

  Cu toata consideratia,
  Principele Radu

 16. Viorela Marinescu

  Pana in 1989 l-am cunoscut cu adevarat pe Majestatea Sa numai din povestirile mamei si surorii mele,caci din cartile de istorie……..Majestatea Sa a plecat din Tara in anul in care m-am nascut eu.Toata viata am regretat acest lucru.Dar a venit si Revolutia si am putut sa cunosc familia regala in intregime.Va iu besc si va respect.Va doresc un an foarte bun si sanatate multa.

 17. Rotarescu Eugenia

  Desi m-am nascut in perioada comunista,bunicul meu mi-a povestit despre Familia Regala,despre Regele Ferdinand, care i-a improprietarit dupa razboi,pamint ce i-a fost lat cu de-a sila, de catre comunisti,care l-au arestat si batut fiindca nu a dorit sa se inscrie in colectiv.El nu acedat niciodata si toata viata a avut doua dorinte:sa cada comunismul{si sa i-si ia pamintul inapoi}, si sa se intoarca Majestatea Sa Regele inapoi.Prima i s-a indeplinit{a decedat dupa revolutie}, mai ramine a doua–care sper sa se indeplineasca cit mai curind! Asteptam deja de prea mult timp ,dar sigur Dumnezeu nu ne va lasa , si sper ca fiicei mele sa nu-i mai fie rusine cu conducatorii acestei tari.SUBCRIU APELULUI

 18. Pitigoi Constantin

  Alteta sa ,

  Respectuos va solicit o adresa de E-mail sau alt mijloc de a intra in contact cu alteta sa , regele Mihai.

  Va multumesc anticipat !

 19. floarea damaschin

  Alteta sa ,

  Respectuos va solicit o adresa de E-mail sau alt mijloc de a intra in contact cu alteta sa , regele Mihai intrucat lucram la un material foarte amplu si bine documentat cu materiale de arhiva privind plecarea evreilor din Romania.

  Va multumesc anticipat !

 20. serbanescu delia

  Alteta sa ,

  Respectuos va solicit o adresa de E-mail sau alt mijloc de a intra in contact cu alteta sa , regele Mihai.

  Va multumesc anticipat !

 21. Carmen Teodorescu in Di Sciascio

  Cu ocazia zilei Voastre de Nastere, và rog sà-mi permiteti de a và adersa Excelentei Voastre Regele romànilor de pretutindeni, un sincer si mult simtit ” La multi ani” fericiti cu multà multà sànàtate, si dorim sà và vedem din nou ìn fruntea Statutlui Romàn. Sìnt convinsà cà multi sìnt aceia ce doresc din tot sufletul, ca Excelenta Voastrà sà revin ìn calitata ce ati avut-o ìn trecut, adicà Rege al Romàniei, pentru cà Voi sìnteti o garantie de seriozitate, de coerentà, de onestate si de inteligentà , de maturitate politicà atìt pe plan intern cìt si pe plan internazional. Và doresc ìncà o datà din tot sufletul , sà ne tràiti multi ani , ìn sànàtate si fericire ìmpreunà cu familia Excelentei Voaste.

 22. delia

  vand 2 sculpturi , in arama reprezentandu-i pe Regele Ferdinand si pe Regina Maria semnate si datate de Teodor Burca anul 1918.m-am gandit ca poate cineva din familia Regala poate fi interesat.ma puteti contacta la nr de tel 0766409529 delia

 23. Dumitru si Laura

  LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI ! ALTETELE VOASTRE REGALE ,PRINCIPESA MARGARETA SI PRINCIPE RADU va doresc din toata inima alaturi de copii Radu-Vasile si Cristina-Nicoleta si sotul meu Dumitru care a scris poezia de la Cimpulung-Moldovenesc cu dedicatie pentru ziua Majestatii sale PRINCIPESA MARGARETA “Ghiocelul” In ciuda primaverii…Nu prea dezlantuite,ce inca cu zapada ..,Acopera pamantul,Un firav ghiocel…Incearca sa infrunte,Pamantul inghetat…Zapada grea si vantul,cu strania-i culoare de-un alb imaculat Sfideaza totce-n jur Egreu ori intristat,si cu a lui candoare de “PRINT INCORONAT” Domneste-n primavara …spre vise ce-am visat . M-am bucurat sa aud ca ve-ti fi la Iasi de Sfintele Sarbatori Pascale. Am o intrebare pentru ALTETELE DOMNIEI VOASTRE va pot scrie pe aceasta adresa cateva din ideile mele pe care le am in privinta municipiului Cimpulung Moldovenesc

 24. Ce bine ar fi, sa trecem peste aceasta perioada jenanta cand toti conducatorii si reprezenantii Romaniei par niste cocalari luati direct de la coada vacii.

 25. Ahmed Nicoleta

  Romania nu a fost niciodata republica . Ni s-a impus iar intelectualitatea a fost exterminata de un grup terorist, incult si sangeros. Romania are un statut special si va fi o exceptie in viitor : Gradina Maicii Domnului. Cine ne acuza si ne eticheteaza cu cuvinte jignitoare are numai o singura cale: sa plece pentru ca Noi nu mai putem sa hanim viperele din munca noastra. Nu mai suntem dispusi la sacrificii. Pentru ce? Noi nu suntem o natiune cersetoare, Noi am invins sisteme opresoare fara nici un ajutor extern si acest fapt a determinat framantari criminale si geloase altor state care nu se pot lauda nicicand cu calitatea de a fi REGAL si de COPIL al DIVINITATII. Este vremea trezirii pentru toata natiunea. Sa nu va fie rusine Romani ca Noi nu este altul.

 26. Ioanovici justin

  Romania trebuie sa se intoarca la Monarhia Constitutioanala este forma legitima de conducere a acestui popor.Este momentul pentru o reparatie istorica legitima.De 20 de ani presedintii acestei tari nu au facut decat, odata ajunsi in scaunul prezidential sa-si multumeasca clientela politica, sa-i rasplateasca pe cei ce i-au ajutat sa castige alegerile si totul pe banii nostrii. Este momentul pentru o institutie monarhica puternica, un om ales pe viata care sa nu depinda de tumultul vietii politice romanesti. Partidele se pot succeda la putere dar Regele este garantul aplicarii legii in Romania.Romania a eperimentat destul suntem si ramanem o monarhie, nu putem fugi de istorie este sinucidere curata. Principe trebuie sa strangeti randurile in jurul Majestatii sale, sunt foarte multi care gandesc ca mine si foarte multi nehotarati care incep sa priveasaca cu speranta catre institutia monarhica. Este momentul pentru o dezbatere publica, nu cred sa fie un moment mai bun ca acesta, presedintele si institutia prezidentiala au pierdut din popularitate si sprijinul poporului.Romania crede in Monarhie si intr-un regim al elitelor acestui popor stranse in jurul Regelui.

  Traiasca Regele!
  Cu stima al dvs. ing. Justin Ioanovici

  P.S. Am fost obligati sa folosim apelativul”tovarase” mult mai repede vom invata sa spunem”Sire”.

 27. Paul Ciobanu

  Nu am stiut pana acum deaceasta alianta. Sunt un sustinator al Casei Regale. Sa va dea Dumezeu sanatate si fericire.

 28. Valentina Tudor

  Cu toate ca m-am nascut intr-o tara mutilata de comunisti inculti si totalitaristi am visat toata viata si m-am rugat la D-zeu ca macar copiii mei care sant si ei monarhisti sa apuce sa traiasca intr-o tara normala condusa de un monarh intelept(Regele Mihai).Acum ma rog la D-zeu sa-i dea viata lunga si sa mai apuc si eu sa-l vad pe tronul ROMANIEI acolo unde-i este locul de drept.Asa sa ne ajute D-zeu.

 29. ioan

  Desi sunt nascuta imediat dupa plecarea MS.Regelui Mihai, din tara, prin educatie si din familie am auzit multe lucruri frumoase despre Familia Regala si Regalitate in general. Copil fiind, am observat un mare regret in spusele celor din jurul meu, spuse doar in soapta. Am fost contrariata de ce trebuie sa spun la scoala, ce scrie in cartea de istorie, si nu cele auzite in familie. Mi s-a spus scurt pentru ca …vine duba neagra si te ia si nu te mai vedem niciodata. De-a lungul timpului am realizat ca nu este un joc ci o realitate, cind pioniera fiind am fost trecuta pe lista neagra pentru ca am fost vazuta umblind la biserica, iar mai apoi criticata in careul cel mare din curtea scolii de Detasamentul de pionieri. Mi s-a facut frica si nu am mai dorit niciodata sa am functii printre pionieri nici sa fiu sefa clasei. Aceasta retragere in mine m-a linistit si mi-a dat posibilitatea sa urmaresc in liniste desfasurarea evenimentelor. Si asa, pe ascuns, am purtat in suflet ani intregi o stima, un respect atit pentru Biserica, cit si o mare dragoste pentru Regalitate! Imediat dupa 1989, natural si cu mare indreptatire m-am intrebat cum de nu vine Regele la cirma tarii. Dar, spre rusinea mea n-am indraznit sa spun asta nimanui. Inca imi era frica!! Apoi, am realizat ce Mare Cacealma a fost si revolutia din 1989. De citva timp urmaresc cu interes evolutia Aliantei Nationale pt.Restaurarea Monarhiei. Dar, cu tot respectul, cred ca ar trebui mai multa si buna mobilizare. Vedeti ce propaganda agresiva au neocomunistii astia. Nu spun sa procedati la fel, dar parca mai multa fermitate si determinare nu ar strica. Ca incheiere, doresc din tot sufletul sa se infaptuiasca cit de repede revenirea tarii la normalitate si Regalitate. Tara noastra a fost Regat si asa ar trebui sa fie si acum. Comunistii au furat destul, n-ar trebui sa ne fure si sufletul. Nu trebuie sa-i lasam. Sunt oameni fara capatai si fara frica de Dumnezeu, capabili de orice ticalosie. Doamne ajuta! Traiasca Regele!! NIHIL SINE DEO!

 30. ioana

  Cu scuzele de rigoare, tin sa precizez ca scriu sub pseudonimul IOANA. Din greseala am scris nu demult sub pseudonimul IOAN. Mi-as fi dorit nespus de mult sa fiu in Bucuresti in data de 8 noiembrie 2013 (eu locuind in provincie) dar avind grija de mama mea in virsta de 90 de ani trebuie sa fiu permanent linga dinsa. Folosesc aceasta cale pentru a-mi exprima cele mai bune si calde urari de sanatate si viata lunga M.S. Regelui Mihai I. cu prilejul atit a zilei onomastice cit si cu prilejul zilei Sale de nastere. Doresc de asemenea, intregii Case Regale a Romaniei tot binele din lume, Va iubesc din tot sufletul si doresc ca toate planurile de viitor sa Va reuseasca. Sper ca Restaurarea Monarhiei in Romania sa se realizeze. Doamne ajuta!

 31. ioana

  Deranjez iar, dar sper in mod placut! Am urmarit activitatea Aliantei pentru Restaurarea Monarhiei si am aflat cu bucurie de organizarea la 10 noiembrie 2013 a Marsului pentru Regalitate! Simt cum creste speranta ca tarisoara noastra sa devina Regat. Regret ca nu pot fi alaturi de ceilalti in acel mars, dar sufleteste sunt alaturi. Doamne, ajuta!! NIHIL SINE DEO! TRAIASCA REGELE!!

 32. ioana

  Am ramas uimita cind l-am vazut printre invitatii la dejunul oferit de M.S. Regele Mihai in data de 05 noiembrie 2013.. pe Mihai Razvan Ungureanu, fostul prim ministru. Imi scapa ceva??! Pe ce criterii s-au facut oare invitatiile?? Cred ca sunt multi ca mine care isi pun aceasta intrebare. Eu nu cunosc despre acest personaj decit ca a cheltuit miliarde de lei pe protocol, din banii nostrii a cumparat pentru sine si pentru….protocol, vinuri scumpe, carne de vita Kobe speciala la un pret exorbitant, ca a fost un pui de comunist… Secretar UTC pe tara, pe vremea comunismului iar la inundatii nu a facut decit i-a numit pe saracii tarani acoperiti de zapada.. lenesi care nu-si curata zapada. Cind vorbeste are uitatura si discursul unui nazist!! Este o vorba din popor. spune.. ma uit cud cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti!! Scuze, mii de scuze pentru acest comentariu dar singura mea scuza este ca este sincer. Sunt uluita. Daca nu cer prea mult, as dori totusi un raspuns.

 33. ioana

  Da, tot eu sunt! Acum m-am luminat si am inteles ca in intelepciunea ei Casa Regala a invitat anumiti oameni politici adica fosti sau actuali prim ministri, si alte personalitati. Asa se explica de ce l-am vazut acolo pe fostul prim ministru Mihai Razvan Ungureanu, pe care nu-l plac deloc. Cu scuzele de rigoare, inca odata imi declar atasamentul fata de Casa Regala a Romaniei in frunte cu Majestatea Sa Regele Mihai I. caruia Ii urez La multi ani! cu sanatate si viata lunga. Doamne ajuta!

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 21011843
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook