Un parc și două bulevarde din Iași vor primi nume regal

Consiliul Local al Municipiului Iași dezbate proiectul de atribuire a numelor Regele Ferdinand I al României și Regele Mihai I al României unor bulevarde din centrul orașului. De asemenea, a fost propusă denumirea de Parcul Regina Maria a României parcului aflat în Podu Roș, vizavi de Sala Sporturilor.

 

 

2 comentarii

  1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

    ORICE ASTFEL DE ACTIUNI NU POT DECAT SA NE BUCURE ! FELICITARI CONSILIULUI LOCAL AL MUNICIPIULUI IASI !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Cu cat mai multe statui ale regilor si reginelor noastre sunt ridicate (dar numai de sculptori iscusiti, ca si pana acum), cu cat mai multe sosele, strazi, bulevarde si parcuri primesc nume regale, cu cat mai multe asociatii, federatii, organizatii, ONG-uri primesc Inalt Patronaj Regal, cu atat mai repede ne apropiem de starea reala de normalitate, cu atat mai mult si mai eficient dovedim ca ne respectam trecutul (mai ales cel inceput in 1866, in care Regalitatea, SI NUMAI REGALITATEA, ne-a alaturat Europei, atat valoric cat si istoric – pentru ca doar geografic nu era suficient).

    Domnule Primar de Iasi Chirica, va multumim !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27075359
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate