Vineri, Palatul Elisabeta se redeschide vizitatorilor

Expoziția Regală “Palatul Elisabeta” va fi deschisă în următoarele zile:

Vineri 26, sâmbătă 27 și duminică 28 noiembrie 2021

Miercuri, 1 decembrie 2021

Vineri 3, sâmbătă 4 și duminică 5 decembrie 2021

Vineri 10, sâmbătă 11 și duminică 12 decembrie 2021

Palatul va fi deschis între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.

Accesul vizitatorilor va fi permis doar în baza unuia din următoarele documente:

            • Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.

            • Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar sau numerar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.

Se pot vizita Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare. Poate fi vizitată grădina palatului, iar la finalul turului, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri.

Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la relatii.cu.publicul@palatulelisabeta.ro/ Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul. Menționați dacă doriți asigurarea unui ghid exclusiv pentru grup și – eventual – dacă doriți ca prezentarea Palatului Elisabeta să fie făcută în limba engleză sau franceză.

1 comentariu

  1. Multumesc si foarte frumos……

    Multe felicitäri de bine sänätate din Germania…..

    NIHIL SINE DEO……..

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36771410
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate