“Ora Regelui”, o nouă emisiune săptămânală la Televiziunea națională

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astăzi,  Biroul de Presă al Casei Regale a deschis o pagină de dialog pentru toți privitorii și iubitorii emisiunii “Ora Regelui“. Ea poate fi accesată pe Facebook, la adresa http://www.facebook.com/pages/Ora-Regelui/389716261087758

Toți cei care citesc aceste rânduri sunt încurajați să-și spună părerea despre temele emisiunii, să ofere idei, să exprime puncte de vedere sau simțăminte legate de “Ora Regelui”. Cu cât emisiunea va avea mai mulți susținători pe Internet, cu atât va fi mai durabilă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un eveniment gazetăresc fără precedent va debuta mâine.

Sâmbătă, 7 iulie 2012, la ora 13, TVR1, postul principal al Televiziunii naționale, va transmite prima emisiune cu numele “Ora Regelui“. Programul va avea caracter săptămânal și va fi realizat, alternativ, de Marilena Rotaru, Camelia Csiki și Bogdan Șerban-Iancu.

“Ora Regelui” va fi o emisiune care va reflecta prezentul românesc prin prisma valorilor și principiilor Coroanei. Ea va cuprinde dialoguri pe teme culturale, diplomatice, religioase, politice, juridice, economice, constituționale, toate din perspectiva reprezentării statale și a intereselor fundamentale românești.

Vor fi prezentate imagini de arhivă despre toți regii și reginele României, începând cu Regele Carol I și Regina Elisabeta. Vor apărea în emisiune oameni de știință, de artă, diplomați, scriitori precum și analiști români și străini.

Vor fi prezentate evenimente ale Casei Regale relevante pentru profesiile din România și pentru comunitățile locale ale țării. Vor fi ilustrate cele mai semnificative și mai prestigioase prezențe regale românești în capitalele lumii.

Niciodată până astăzi nu a existat o emisiune săptămânală de televiziune care să vorbească despre Instituția Coroanei și rolul ei în prezentul românesc. Desigur, emisiunea este un act de curaj și de patriotism. Cinste celor care au avut această inițiativă nobilă!

Sper ca un număr cât mai mare de români să privească emisiunea, săptămână de săptămână. Iar Internetul ar trebui să devină un loc de întâlnire al celor care sunt interesați de “Ora Regelui”.

Vă invit să fiți în fața televizoarelor sâmbătă, la ora 13, pentru 60 de minute. Și să fiți cu inima alături de Camelia Csiki și de echipa de realizatori, care au emoții pentru enorma responsabilitate de a fi autorii primei emisiuni “Ora Regelui”.

45 comentarii

 1. Ruxandra says:

  In sfirsit ,o initiativa demna de laudat si o emisiune de urmarit!

 2. Comentarii pe Facebook (I) says:

  #
  Gina Antonescu Doamne ajuta !
  #
  Alexandra Stresina mai multe detalii, in ce zi si la ce ora
  #
  Angelica Tudusciuc suces garantat!
  #
  Lucian Miulescu s-ar putea ca titlul sa nu fie intamplator si sa fie, cu adevarat, Ora Regelui!
  #
  Valerian Ardelean felicitari, avem nevoie de astfel de emisiuni!
  #
  Mirela Bitai-chivu minunat !!! asa este avem nevoie de mai multe detalii !!!! felicitari , oricum !!!!!!!!!!!
  #
  Felix Stanescu ora regelui!
  #
  Doina Ghimus Este timpul.
  #
  Razvan Stoicescu Felicitari! O initiativa laudabila!
  #
  Nastaca Mirza Este timpul,dar nu i vremea!
  #
  Susman Dorin Va multumim.
  #
  Adriana Dogaru Nu numai ora Regelui, este momentul Regelui, dupa atata circ republican.. Poate-poate!
  #
  Dana Voicu cand ? in ce zi la ce ora? abia astept.. in sfarsit.,,, ne intoarcem incet incet la esenta adevarata a romaniei!
  #
  Roman Bogdan In poza asta imi place uniforma Armatei Romane si apreciez in mod deosebit aceasta tandrete sincera si demna;)
  #
  Ion Hogea Inteleg ca in fiecare sambata la orele 13
  #
  Tiberiu Chiriloaia Aveti rude,prieteni,cunostinte,contientizatii ca a venit timpul chiar daca a fost ratat in 92 ! nimic nu este tarziu, chiar daca am fost ingenunchiati ! Capul sus fiti mandrii ca avem ce altii nu au, pe Regele Mihai I ! Traiasca Monarhia ! Traiasca Regele !
  #
  Catalina Gheorghiu Bravo! O initiativa tardiva a TVR…
  #
  Vilma Minor Si ce moment potrivit pentru a incepe!
  #
  Peasant Seabed Orice parinte si mai ales o mama este alaturi de copilul sau in orice imprejurare de natura celei evidentiate aici…probabil din perioada celui de-al doilea razboi mondial!
  #
  Vatuiu Elena EXCELENT !!
  #
  Florin Mihai Bercea O astfel de imagine este reprezentativa pentru noi romanii…imi doresc ca tara noastra sa devina din nou monarhie.
  #
  Anny Rolf Niky Trăiască Regele!
  #

 3. Comentarii pe Facebook (II) says:

  #
  Crina Gabriela superba poza…
  #
  Nicoleta Ionita demn de luat in seama!
  #
  Marius Dima Abia astept sa mai vedem istorie demna si prezent decent!
  #
  Stoica Rodica Blanda si buna MAMA Regina Elena.Uitati-va ce baiat minunat i-a daruit Dzeu acestei prea distinse Regine!Este Regele Mihai!
  #
  Sanda Florentina Popa Cei care isi pierd astazi pozitiile, vor intelege poate mai usor acest rezultat daca isi vor aminiti sau daca vor intelege ca Romania nu ar fi trebuit sa devina si sa functioneze ca Republica niciodata, iar instaurarea unei republici a fost fortata de imprejurari neconstitutionale…
  #
  Mihaela Alieta Holczinger chiar ca eveniment!
  #
  Anuta Florescu uraaaaaaaaa !:)
  #
  Calin Samarghitan Excepţională idee! O modalitate de informare ce vine destul de târziu, dar e bine şi acum. Mai ales acum.
  #

 4. Dan Nane says:

  Tot respectul pentru familia regala!

 5. Cristina-Adriana Popescu says:

  Asta da izbanda! Felicitari! Recuperam si noi din normalitatea, pe care am fi avut-o, daca citeam mai mult!

 6. Alexandru says:

  Alteta Voastra Regala,

  Aceasta este una din primele victorii care vor duce la restaurarea normalitatii in Tara noastra! Felicitari Doamnei Camelia Csiki, Doamnei Marilena Rotaru si Domnului Bogdan Serban-Iancu!
  TRAIASCA REGELE SI FAMILIA REGALA ROMANA!

 7. N-am sa ratez asa ceva nici sa ma pici cu ceara! 🙂

 8. anonima .... says:

  God Bless Romania!

 9. narcisa says:

  In sfarsit o emisiune buna !!!!!!!!!!

 10. Gianina says:

  O initiativa patriotica intr-adevar, pe care o salut din toata inima. Alteva Voastra va multumesc ca ne-ati adus la cunostinta despre aceasta emisiune saptamanala. O voi urmari in fiecare saptamana. Dumnezeu sa ocroteasca Casa Regala a Romaniei!

 11. Valeria Heres says:

  Astept si voi urmari emisiunea!

 12. Corina Bedreaga says:

  Felicitari pentru acest proiect! Traiasca Regele! Traiasca Romania Altfel!

 13. Cerasela Platz ( Esmyana Martisor ) says:

  Este o tristete infinita realitatea, ca, Romania, o tara crestina, cu iubire pentru slujitorii lui Dumnezeu, nu a ocrotit Regalitatea care, prin Rege, slujitor al Domnului, ar fi daruit inca din 1990 romanilor si intregii omeniri, speranta si incredere.
  Ora Regelui, cu ajutorul si intelepciunea Domnului, pentru Romania in slujba intregului Pamant.

 14. Violeta Stăncescu says:

  Am aflat despre prima emisiune ”Ora Regelui”…. E minunat ca va fi o astfel de emisiune! Sper sa avem mai multe pe saptamana si pe mai multe teme, mai ales cultural-educative, pt copii si tineri…Am doua fetite, Anastasia si Ecaterina, care se bucura de cate ori vad sau aud despre regi, regine si printese. Mi-as dori sa creasca si sa stie cu adevarat ce este o casa regala, ce reguli si ce protocoluri are, cata cultura emana si cata educatie au membri unei case regale. Mult succes in acest demers!

 15. Bogdan Seculici says:

  Felicitari! Traiasca Regele!

 16. Berariu Daniel Laurentiu says:

  TRAIASCA REGELE ! TRAIASCA CASA REGALA! Ma bucur nespus pentru aparitia acestei emisiuni. Ignoranta si lipsa de informare au determinat pe majoritatea rominilor sa permita zeci de ani jocurile oneroase a clasei politice. Sloganul acestei emisiuni ar trebui sa fie : AFLATI ADEVARUL CU TELIVIZORUL!!!…….ORA REGELUI-ORA ROMANIEI !!!

 17. Stelian Rotaru says:

  Exista Dumnezeu ! Traiasca Regele! De la cuvantul Regelui in Parlament pana acum, asta este cea mai “tare” stire! Multumim si felicitari celor care au hotarat aceasta emisiune !

 18. Laura Alwcsa says:

  Asteptam de mult aceasta initiativa,ma bucur mult!

 19. Mihalache Catalin says:

  In sfirsit poate vor afla si altii adevarul despre Majestatea sa si despre istoria noastra.Traiasca Regele!

 20. Marina Rotaru says:

  Asteptam de mult asa ceva si ma bucur pentru aceasta veste! Acum 20 de ani, TVR transmitea informatii nefondate si false despre Majestatea Sa, Regele Mihai. Imi aduc bine aminte cum, in 1990, jurnalele de stiri ale TVR il prezentau pe Regele Mihai ca pe un infractor care dorea sa intre in tara ilegal. Este bine ca acele vremuri au trecut si sper sa nu se mai intoarca. Felicitari celor trei jurnalisti care au avut aceasta initiativa: Doamna Marilena Rotaru, Doamna Camelia Csiki si Domnului Serban-Iancu. Este inca un pas pe drumul revenirii Romaniei la traditiile sale, pas facut cu multa rabdare si migala. Mi-ar placea ca emisiunea “Ora Regelui” sa se bucure de o audienta din ce in ce mai ridicata!

  Traiasca Regele!

 21. MIHAI BURCESCU says:

  In contextul istoric actual, atat de mocirlos si fara un orizont, existenta familiei regale redevine mai mult decat necesara…cultura, morala si respectul inca mai au sanse de a se redescoperi.
  Cultura este singura forma de rezistenta in aceste vremuri tulburi, iar Regele este parte integranta, restul notinunilor curgand simplu si fluid din acest unic simbol pe care il mai avem.

 22. FP says:

  Excelenta idee!Da,Alteta Voastra,aceasta fotografie este unul din putinele lucruri care ma mai fac mandru ca sunt roman.Sigur ca insusirea corecta a istoriei este benefica insa…per aspera ad astra.
  Tare greu trag romanii nostri concluziile ce se impun.
  Trebuie intai sa ne sifonam imaginea,sa ne clasam alaturi de oligarhii precum Ucraina,Belarus si celelalte din fostul URSS,in timp ce noi zicem ca aspiram la Europa civilizata.
  In momente de cumpana,nimanui ,vad ,ca nu-i vine ideea unei alte forme de organizare a statului.
  Oare exista o onoare mai mare decat aceea pe care o aduce neamului romanesc MS Regele stand alaturi de Regina Marii Britanii si celelalte capete incoronate?
  De cand nu am mai avut acest prilej?Probabil ca dupa rezolvarea unor derapaje constitutionale utilizand altele si mai mari-dand astfel aviz consistent amatorilor-va fi din ce in ce mai riscant sa ne prezentam identitatea nationala in Europa.Dar ,desigur,clasa politica am ales-o… NOI!

 23. Emilia Milutinovici says:

  Am vazut emisiunea. Ma bucur mult ca exista. Felicitari! Sa speram ca va si ramane in grila TVR cat mai mult timp posibil.

 24. ioan reichardt says:

  fff. frumos!!! Demult era necesara o asa emisiune informativa dar si formativa romanilor!!! Traiasca Regele !!! Dumnezeu sa binecuvanteze familia regala!!!

 25. Iacob Silviu says:

  Bravo pentru emisiune si va scriu pentru ca voi cu emisiunea voastra puteti sa mai imi dati puterea sa ridic capul si sa spun ca sunt roman . Emotiile si lacrimile si sentimentele care mi le dati saunt cam unice si bune de retinut ceva cu care ne putem mandri
  Bravo si spor la lucru frumoasa si interesanta emisiune bravo

 26. Cineva says:

  Emisiunea Ora Regelui nu are spatiu acordat in cadrul site-ului TVR in sectiunea inregistrari. Toate emisiunile TVR au inregistrarile puse in acest spatiu, iar cei care au pierdut vreo emisiune pot vedea din aceste inregistrari. Ar fii bine daca s-ar pune pe acel site si inregistrarile de la emisiunea Ora Regelui, astfel incat cei care nu au putut urmarii emisiunea la TV sa poate avea posibilitatea sa vada emisiunea din sectiunea inregistrari a site-ului TVR. Aici va dau un link ca sa vedeti cam despre ce este vorba. http://www.tvrplus.ro/emisiuni Dati clik pe litera O si o sa vedeti ca nu apare emisiunea Ora Regelui.

 27. Gianina says:

  Alteta Voastra
  A fost o mare bucurie sa vad emisiunea Ora Regelui astazi. Va multumim pentru bucuria pe care ne-o oferiti sa simtim aproape CasaRegala a Romaniei. Este o mare realizare pentru romanii care nu au avut ocazia sa cunoasca adevarul istoric asupra Regalitatii Romane. Am avut marele noroc ca bunicul meu sa fi avut onoarea de a-L cunoaste si lupta alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai I. Am avut bucuria de a sti cine este Regele din copilarie de a-l asculta la Radio Romania Libera si apoi de a-L vedea la Ateneul Roman cu ocazia Jubileului. Imi doresc sa avem bucuria de a-L avea cu noi pentru multi ani si de a vedea Romania Monarhie. Aceasta emisiune saptamanala imi doresc sa fi fost unul din pasii catre reintoarcerea la Monarhie. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 28. horia cremene says:

  Asistăm la un eveniment aşteptat de 22 de ani – prezentarea la televiziunea publică a istoriei reale a emancipării statale a României. Să fie într-un ceas bun!
  Mă bucur şi pentru faptul că ni se oferă posibilitatea intrării în dialog cu realizatorii emisiunii pe teme de istoria regalităţii. Este o mare nevoie de instruire atât a adulţilor, cât mai ales a tineretului, aflându-se cu toţii într-o beznă totală sau confuzie generala în privinţa monarhiei, a regilor României şi a însemnătăţii lor pentru afirmarea şi recunoaşterea ţării noastre ca stat european independent, suveran şi respectat în rândul statelor lumii.

 29. Comentarii pe Facebook (III) says:

  #
  Raluca Romok Minculescu Minunata emisiune! Alteta Voastra, sunteti un orator remarcabil! Felicitari, Camelia Csiki!
  #
  Doina Nicu Foarete interesanta emisiune, pentru cei care cunosc aspectele prezentate si mai ales pentru cei care ar trebui sa le stie si sa le aprecieze ! Felicitari ! Astept emisiunea urmatoare cu mare interes !
  #
  Sanda Florentina Popa Stimata Camelia Csiki, as avea si eu o intrebare, daca se poate,-pe ce data (macar cu aproximatie,, dar ar fi interesant daca ati putea preciza macar jumattea a doua sau prima a lunii X , anul Y.etc) ati inceput realizarea acestui ciclu de filme . MULTUMESC
  #
  Anuta Florescu imi pare rau c am pierdut o … 🙁
  #
  Alina Marian Cum am putea sa vizionam pe net emisiunile, daca nu avem acces la TV? S-ar putea transmite ca news stream sau ati putea sa ne dati un link unde putem accesa programul inregistrat?
  #
  Corina Anghel Traiesc bucuria regasirii unei istorii pe care tatal meu mi-a “predat-o”, in copilarie, ca pe cea mai frumoasa poveste a spatiului romanesc.
  #
  Principele Radu Emisiunea de astăzi este prima din ciclul “Ora Regelui”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de acum încolo, pe canalul TVR1 al Televiziunii naționale. De fiecare dată la ora 13. Pe site-ul TVR va exista, foarte probabil, înregistrearea emisiunii, în câteva zile.

 30. Comentarii pe Facebook (IV) says:

  #
  Ciprian Grigore Felicitari !
  #
  Costin Oancea O initiativa excelenta!
  #
  Angelica Hajdu da, o idee buna!
  #
  Luminita Mezin am urmarit emisiunea si sper sa gaseasca ecoul necesar in randul tuturor romanilor, felicitari!
  #
  Andrei Tipa Felicitări pentru emisiune! Aștept cu multă nerăbdare următoarea ediție.
  #
  Johny Mak foarte buna emisiunea sper sa faca lumina in mintea rom
  #
  Iulia-Monica Boia Traiasca Regele!
  #
  Popa Doina Stefania foarte frumoasa ,multumesc
  #
  Liliana Lopatel Felicitari pentru emisiune! Traisca Regele!
  #
  Rares Georgescu Minunat!
  #

 31. Comentarii pe Facebook (V) says:

  #
  Gabriela Pop am urmarit emisiunea cu multa atentie. Cred ca trebuie sa continuie dezvaluirea istoriei adevarate, nescrisa (chiar macelarita) in manualele de istorie de pe care am invatat (eu, inainte de 1989. Nu stiu cat si ce se scrie in cele de dupa 1989). Trebuie sa ne cunoastem istoria. Asa cum a fost, cu toate implicatiile ei.
  #
  Cristina Filip din pacate, tinerii chiulesc de la ora de istorie, considerand ca e pierdere de vreme…apoi ajunga sa vorbeasca fara ei, ce au auzit de la vecini…astfel, fac alegeri proaste, din ce in ce mai proaste…si ne trag pe toti dupa ei…ce putem face?
  #
  Iulia-Monica Boia pentru prima oara fiul meu de 8 ani s-a aratat cu adevarat interesat si a urmarit emisiunea cu mine,i-am explicat cum e cu monarhia,poate daca ar fi mai multi sa faca asta am avea o sansa in viitor:).Traiasca Regele !
  #
  Corneliu Eugen Moraru Felicitari pentru emisiune!
  #
  Bogdan Mihalcea O reluare unde pot sa vad si eu?
  #
  Claudiu Constantin Gusita Excelenta emisiune, felicitări!
  #
  Liliana Alupoaei Mi-as dori sa pot vedea si eu emisiunea in direct, online, dar streamul nu e disponibil decat in Romania 🙁 Unde pot vedea macar o inregistrare?
  #
  Corina Bedreaga Am o alta stare de spirit acum, felicitari!
  #
  Marcel Maier buna initiativa ! vrem si reluare. Felicitari!
  #
  Georgeta Mirela Iacob Vă felicit pentru emisiune, m-a făcut să mă simt mândră că în istoria ţării mele au existat şi există asemenea personalităţi marcante. La cât mai multe ediţii şi cât mai mulţi telespectatori.
  #
  Anuta Florescu poate vad emisiunea pe canalul youtube , … ca am ratat emisiunea 🙁
  #
  Mircea Prelipcean Ma bucura aceasta initiativa.Felicitari!
  #
  Luminita Mezin am urmarit emisiunea cu deosebit interes, va multumesc
  #
  Andrei Tipa Felicitări pentru emisiune! Aștept cu multă nerăbdare următoarea ediție.
  #
  Ana Maria Panaitescu Frumoasa emisiune! Mi-a placut mult…
  #
  Adi Mateescu Cum poate fi urmarita emisiunea si din afara Romaniei?
  #
  Raluca Romok Minculescu Felicitari!!!
  #
  Mara Jade Felicitari!!!! Bine punctat cu 10 mai!!!
  #
  Doina Nicu Felicitari ! Sunt informatii care imi fac o deosebita placere sa-mi improspateze memoria !
  #
  Dekany Alexandru Tiberiu felicitari
  #
  Floria Ion Era momentul pentru o astfel de emisiune. Felicitari !!! Va rog sa-mi spuneti daca exita si o reluare a emisiunii sau daca poate fi vazuta pe o intregistrate undeva. Multumesc.
  #
  Eu ExAldo Raine O reluare a emisiunii exista?
  #
  Eu ExAldo Raine sper din toata inima ca poporul sa strige cu adevarat dupa ajutor ca atunci monarhia sa fie restabilitata si sa intram in normalitate!
  #
  Dulapul Cu Jucarii Bravo, era si timpul ,felicitari.Istoria suntem noi.
  #
  Alina Marian Felicitari pentru initiativa. Majestatea Sa ramane singurul mare om de stat in viata in Romania.
  #
  Cornel-Florin Seracin Felicitări pentru emisiune, realizatorilor ei! B R A V O! O emisiune educativă, o emisiune în care suntem mai aproape de noi înşine, de istoria noastră, de R O M Â N I A. Mi’a plăcut foarte mult emisiunea, dar în mod special ceea ce a spus Principele Radu pe finalul ei. A fost o încurajare pentru noi, pentru toţi cei care ştiu şi au convingerea că în România se poate reveni la noarmalitate, se poate reveni la Monarhia constituţională. Revenirea României la Monarhie nu este deloc complicată, trasmitea mesajul Principele Radu în această emisiune. Sigur că revenirea la Monarhie se poate face în mod diferit de cum a fost instaurată republica. Dacă republica a fost instaurată sub ameninţarea pistoalelor, azi se poate foarte bine folosi pentru revenirea la Monarhia constituţională, puterea parlamentară pentru a face o reparaţie istorică a celor întâmplate în 1947. Doresc ca emisiunea “Ora Regelui” să fie de durată pe postul naţional de televiziune, TvR1, şi să mişte ceva şi în cei care încă nu au înţeles istoria naţională şi trăiesc încă într’o ţară de împrumut. Trăiască România Regală! Trăiască Casa Regală a României! Trăiască Regele! Aşa să ne ajute Dumnezeu! 🙂
  #
  Elena Muresan Felicitari pentru aceasta minunata emisiune care aduce lumina si multumire in sufletul romanilor. Va multumim si mult succes !
  #
  Virgil Cosma Felicitari pentru emisiune. Pentru editiile viitoare, ati putea sa aveti in vedere si iesiri printre oameni, in sate, pe strazile oraselor. Veti gasi simpatie si aprobare, sunt convins.
  #
  Ghimpu Larisa nu am stiut de aceasta emisiune si regret din tot sufletul dar sunt convinsa ca nu putea sa fie decat ceva remarcabil.Este o initiativa foarte buna si multumesc celor care au avut-o.Pe aceasta cale poate si cei care nu cunosc adevarata istorie a Romaniei se vor lumina.
  #
  Constantin Ghe Felicitari, o emisiune super. Cum pot sa o revad?
  #
  Daniela Răducănescu mi-as fi dorit sa o vad si eu. m-am saturat de mizeriile politicienilor de pe celelalte posturi.
  #
  Gabriela Mocanu Felicitari ASRegale Pricipele Radu pentru felul deosebit in care vorbeste despre Monarhia din Romania,felicitari realizatorilor!
  #
  Partidul Golanilor din Romania Traiasca Romania Mare si Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei!
  #
  Mihaela Dan Felicitari pentru emisiune! Sanatate pentru Majestatea Sa Regele Mihai I si familiei sale!
  #
  Tavi Tileaga O aparitie EXTRAORDINARA in grila de programe a TVR. O emisiune care in sfarsit si-a găsit locul firesc. Inca stau si ma minunez: sa fim noi partasi la intrarea in normalitate, oare? FELICITARI realizatorilor, multumiri tuturor celor care incearca sa readuca istoria si identitatea nationala pe primul plan in constiinta românilor, mai cu seama a noii generatii. M-ati convins sa revin pe TVR, dupa ce evadasem pe canalele Discovery, National Geografic sau History, numai sa nu aud de politica. Astept cu nerabdare urmatoarea emisiune. Inca odata BRAVO realizatorilor.
  #

 32. Hermina says:

  Sa speram la normalitate, onestitate, sinceritate, spiritualitate, modestie, educatie, principii, reguli, libertate…….aici, in tara noastra.

 33. Dinu Velicu Sapca says:

  Exceptionala initiativa, dar si reralizarea emisiunii. Felicitari tuturor celor implicati in acest proiect, in opinia mea, extreme de necesar si util pentru toti romanii ! Va doresc viata lunga, domniilor voastre, producatori si realizatori, cat si emisiunii “Ora Regelui”! Oricum, eu demult am renuntat la posturile TV comerciale.
  Traiasca Regatul Romaniei, Traiasca Familia Regala a Romaniei, Traiasca Regele Miai I, …in pace si onor si iubitor de tara !!!

 34. Dinu Velicu Sapca says:

  PS
  exista o arhiva video la TVR unde sa poata fi vizionata “Ora Regelui” ? va rog dati-ne un link daca exista emisiunea inregistrata si urcata pe site-ul TVR. Multumiri anticipate !

 35. Bucur Gabriela says:

  Acest pas este asteptat de multa vreme.Felicitari realizatorilor!PS.Daca monarhia ar fi fost existenta si in ziua de azi inROMANIA ,nu ar mai fi existat situatia politica de acum.Dar, poporul roman isi merita soarta!

 36. flory says:

  în perioada cînd ROMANIA era cea mai tare……..pînà si astàzi ne mîndrim…….. – Bucurestiul a devenit “Micul Paris” in timpul Regelui Carol 1 (tot atunci s-a introdus lumina see you gaz, si chiar in unele locuri, electricitate; “tramvaie” trase de cai, Dimbovita a fost fortificata (1883) si s-a pus astfel capat indundatiilor; cultura, arhitectura si progresul din acea perioada a facut ca Bucurestiul sa-si cistige numele de “Micul Paris”.

  Casrelul Bran a fost construit de catre Cavalerii Teutonici in 1212 care a fost mai tirziu cucerit de catre saxoni (care au trait in Transilvania pina pe la sfirsitul secolului 13).
  La 1 Decembrie 1920, Catelul Bran a fost donat Reginei Maria ca symbol al recunostintei locuitorilor din Brasov pentru contributia sa la Marea Unire din 1918. Este muzeu………..Carol I a obținut independența țării, căreia i-a și crescut imens prestigiul, a redresat economia și a pus bazele unei dinastii. A construit în munții Carpați castelul Peleș, care a rămas și acum una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale țării. După războiul ruso-turc, România a câștigat Dobrogea, iar Carol a dispus ridicarea primului pod peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă, care să lege noua provincie de restul țării………….etc…..etc….MONARHIA SALVEAZA ROMANIA…….

 37. HENTER BELA says:

  BRAVO!!! FELICITARI !!! A INCEPUT O LECTIE DE ISTORIE ADEVARATA!!! SA DUREZE MACAR O SUTA DE ANI !!!

 38. Alin Andries says:

  Ceea ce am vazut azi nu e un act de “curaj si patriotissm”, e un act de servilism si propaganda fara perdea pe bani publici.
  Cred ca spiritul emisiunii este perfect reprezentat de fraza memorabila :”Singura mama eroina este Majestatea Sa Regina Ana”

 39. Paul BALABAN says:

  Sa speram ca ziua “z” se apropie si Romania o sa intre pe fagasul adevaratelor valori europene.Traiasca Regele.

 40. Cind incarcati pe Youtube ? DATI-NE, VA RUGAM URL-ul emisiunii !

 41. Butum Ioan says:

  Exista posibilitatea ca Romania sa redevina regat (monarhie constitutionala)?

 42. Adrian Stoia says:

  O lumina dintr-o Romanie pe care am ratat-o…

  Anul Regelui, acum “Ora Regelui, azi un presedinte interimar monarhist…
  Avem voie sa speram? Tronul Regelui inca este gol, dar in Sala Tronului se aprind deja lumini…
  Istoria se precipita, sa dea Dumnezeu sa vedem si Reincoronarea Regelui Mihai

 43. Teodor Cosmin Stoica says:

  Salutam cu bucurie initiativa , cu speranta ca va fi alternativa de ales pentru romani bombardati de media cu informatii contradictorii, talk show-uri de proasta calitate, analize politice care abat atentia de la adevarata solutie a problemelor romanesti . MONARHIA SALVEAZA ROMANIA!

 44. […] Radu scrie pe blogul sau ca “niciodata pana astazi nu a existat o emisiune saptamanala de televiziune care sa […]

 45. Romanul says:

  Oare… cum de apar postate “doar comentarii extrem de pozitive !!!, chiar sa fie asa, toată populația României sa” adore emisiunea” sau de n start, comentariile negative sunt “cenzurate” drastic și fără drept de replica. Nu este o acuză ci doar o constatare.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32053808
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate