Familia Regala, la televiziune

Aparitii ale Familiei Regale la televiziune, in zilele din preajma Anul Nou

familia-regala.jpg

La TVR 1, in ziua de sambata 29 decembrie 2007, la ora 17, Alteta Sa Regala Principesa Margareta si Alteta Sa Principele Radu vor fi invitatii dlui Catalin Stefanescu la o editie speciala a emisiunii “Garantat 100%”, transmisa de la Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Regele Mihai va fi prezent la TVR 1 in seara de joi 3 ianuarie 2008, la ora 21.10, in filmul dedicat Romaniei in timpul celui de-al doilea razboi mondial, realizat de Oliver North pentru celebrul canal american Fox News. TVR 1 prezinta filmul in emisiunea “De ce democratia” realizata de dl Nicolas Don. Dupa film, studenti membri ai asociatiei nationale Voluntari pentru Idei si Proiecte vor analiza si comenta filmul.

TVR 1 va prezenta un interviu cu Majestatea Sa Regina Ana sambata 5 ianuarie 2008, la ora 22.10, in cadrul emisiunii “Profesionistii”, realizata de dna Eugenia Voda. Interviul a fost realizat la Palatul Elisabeta.

4 comentarii

 1. Av. Alexandru Jadaneant says:

  Alteta Voastra,

  Emisiunea Garantat 100% din aceasta dupa amiaza a fost un adevarat cadou de Craciun oferit de Alteta Sa Regala si de Alteta Voastra romanilor. Mesajul clar, elegant si plin de substanta sper sa fi putut fi receptat de cei tineri.
  M-a bucurat enorm acest interviu, mai ales ca s-a spulberat “mitul” necunoasterii limbii romane de catre Alteta Sa Regala. Nu am putut sa nu remarc eleganta discursului Altetei Sale Regale. Ma bucur ca Alteta Sa Regala a vorbit despre proiectele Fundatiei Principesei Margareta a Romaniei. Este important ca aceste proiecte sa fie mediatizate.
  Alteta,
  Doresc intregii Familii Regale Sarbatori Fericite in continuare.

  Cu fidelitate,

  Alex. Jadaneant

 2. Marian Radulescu Buzau says:

  Alteta.
  Cu toate ca emisiunea Garantat 100% a fost extrem de scurta, mesajul trensmis de Altetele Voastre, patruns de o vibranta dragoste pentru tara aceasta atat de oropsita dar curtata de lichele politice actuale, m-au convins ca singura garantie de iesire a tarii din acest impas este Curtea Regala. Va rog sa nu-mi luati aceste cuvinte ca o lingusire ci ca o realitate. Din ce in ce mai mult ROMANII adevarati, cei ce nu iau in deradere sentimentul patriotic si iubirea de aceasta glie, au aceasta convingere. Coruptia, hotia, lichelismul din politica nu va dispare decat daca la carma tarii va fi cel ce nu este corupt, hot, lichea si acesta nuu poate fi decat MONARHIA.
  Personal, nu-mi pot permite sa va cer ceva dar, permiteti-mi sa ma fac purtatorul de cuvant al celor multi obiditi si umiliti: Faceti ceva ca tara nu mai sa fie tagma jefuitorilor!..
  Va garantez ca tara va va fi alaturi…

 3. Av. Alex. Jadaneant says:

  Alteta Voastra Regala,

  am asteptat cu nerabdare emisiunea “Profesionistii” din aceasta seara. Desi in programul TV nu aparea emisiunea, m-am linistit atunci cand am gasit-o mentionata pe teletextul televiziunii publice, cat si pe site-ul http://www.tvr.ro
  Din pacate aceasta emisiune nu a mai fost difuzata si incercarea mea de a discuta cu redactorul de serviciu de la TVR a ramas fara izbanda.

  Stie Alteta Voastra Regala cand se va difuza emisiunea?

  Cu fidelitate,

  Alex. Jadaneant

 4. Raspuns dlui Jadaneant says:

  Domnule Jadaneant,

  Emisiunea cu MS Regina Ana va fi difuzata sambata 12 ianuarie, la aceeasi ora. A fost inevitabila o amanare a ei cu o saptamana.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36221580
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate