Ziua de naștere a Principesei Moștenitoare, 2013

Un mic album fotografic în ziua de naștere a Alteței Sale Regale, astăzi, 26 martie 2013

91 comentarii

 1. Fam.Ciordas Bujor

  La multi ani fericiti Alteta Voastra Regala!
  Sanatate, viata lunga si putere de lupta pentru viitoarea monarhie romaneasca va ureaza familia Ciordas din Tasnad.

 2. Tiuta Cazacu

  LA MULTI ANI FERICITI ALTETA VOASTRA REGALA !
  Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si sa aveti numai bucurii alaturi de toti membrii Familiei Regale a Romaniei . Va doresc tot binele din lume, va multumesc pentru tot ce faceti in folosul ROMANIEI si va asigur de pretuirea si dragostea pe care V-o poarta familia mea.
  Sa ne traiti intru multi si frumosi ani!

 3. Viorica Andritoiu

  La aniversarea zilei de naștere, urăm Alteţei Voastre Regale sănătate, cât mai multe bucurii și liniște sufletească, alături de întreaga Familie Regală Română!

 4. Cerasela Platz

  La Multi Ani, Principesa !

 5. daniela voicu

  La Mulţi Ani, Alteţei Sale Regale, Principesa Margareta a Romaniei!

 6. Viață lungă și senină fermecătoarei Principese Margareta, în România redată tradițiilor sale și demnității meritate! NIHIL SINE DEO!

 7. Diaconu Adrian Viorel

  Alteța Voastră Regală vă doresc multă sănătate, fericire, ani mulți plini de bucurii, alături de Alteța Sa Regală, Principele Radu și să avem cît mai curînd Monarhie în România.
  Doar Monarhia mai poate ajuta această țară, acest popor și poate împiedica disoluția statului prin federalizarea preconizată, prin care munca Regelui Carol I și a Regelui Ferdinand va fi pierdută pe vecie. România Mare va reveni la Principatele Unite, iar Ungaria va fi Ungaria Mare, anulînd astfel lupta unui întreg popor și a doi Regi patrioți.
  La Mulți Ani Alteța Voastră Regală!
  Trăiască Regele!
  Cu tot respectul, al dumneavoastră,
  Diaconu Adrian Viorel și familia

 8. CLAUDIA

  Sa Va bucurati de drum lung si lumina,sa ne traiti intr-un MULTI ANI,ALTETA!!!

 9. Matilda şi Silviu Gogulescu

  Cu ocazia zilei de naştere a Alteţei Sale Regale, Principesa Moştenitoare Margareta, Îi dorim, cu tot respectul nostru, sănătate, împliniri, bucurii, şi să ne bucurăm în continuare de sinceritatea, naturaleţea, modestia şi devotamentul pe care Alteţa Sa Regală le are!
  La mulţi ani fericiţi!

 10. cryss

  Nu-ti trebuie nici carte, nici ranguri nici prea multe explicatii sa -ti dai seama de nobletea pe care o imprastie aceasta doamna minunata a Romaniei!Ma inclin! La multi ani!

 11. Bebe Viss

  La multi ani M.S. VIITOAREA REGINA A ROMANIEI!

 12. Ruxandra Mihailescu

  La multi ani! Sanatate si numai impliniri Altetei Sale, Principesa Margareta!

 13. La multi ani sanatosi,Alteta,cu multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi din partea familiei Porojan dinVulcana Pandele,Dambovita!
  Sper ca intr-o buna zi sa va strang mana!
  Cu respect si drag,
  Gianina Porojan

 14. Nico

  LA MULTI ANI, CU TOATA DRAGOSTEA! <3

 15. vasilescu

  La Multi Ani , Altetei Sale Regale,Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei !

  Simona-Ploiesti

 16. Boila Dorin

  ALTEȚA VOASTRĂ REGALĂ,

  cu mare bucurie vă transmit, din partea familiei mele și a tuturor monarhiștilor sibieni, LA MULȚI, MULȚI ANI, cu sănătate și spor la toate !!
  Munca nobilă a Alteței Voastre va rodi în sufletele curate ale românilor adevărați !
  DOAMNE AJUTĂ ȘI APĂRĂ FAMILIA REGALĂ A ROMÂNIEI !!

 17. mihaela vladut

  La multi ani Principesei Margareta a Romaniei al carei zambet ne aduce primavara in suflet .

 18. Ion

  La Mulți Ani !

 19. Aldea Lori

  La multi ani, Alteta!

 20. Moș Pavel

  La multi ani! Sanatate si numai impliniri Altetei Sale, Principesa Margareta!

 21. Urez un respectuos „La Mulți Ani” – fericiți și sănătoși – Alteței Sale Regale și mulțumesc întregii Familii pentru eforturile zilnice închinate Țării ! Doresc să mă alătur activ acestor eforturi, cu tot ce-mi stă în putință !

 22. Marius si Elena Budara

  Cu sinceritate Va dorim,LA MULTI ANI ,sanatosi si luminosi!

 23. Titus Berinde

  LA MULTI ANI FERICITI ! Altetei Sale Regale Principesa Mostemitoare Margareta a Romaniei, alaturi de intreaga Familie Regala a Romaniei !
  Credinta in Dumnezeu, rabdarea, spiritul dreptatii, sentimentul onoarei, simtul datoriei, al iubirii de tara, generozitatea iubirea si compasiunea fata de semeni, fata de oamenii batrani si cei bolnavi, sunt podoabele omeniei romanesti si ale mostenirii ” Nihil Sine Deo” a Regalitatii Romanesti. Aceste virtuti morale, alcatuiesc aleasa educatie si, valorosul buchet de flori ale sufletului si personalitatii Altetei Sale Regale Margareta, Principesa a sufletelor si sperantelor noastre, Doamna Romaniei.
  Fiind devotata luptei pentru adevar si dreptate, pentru o adevarata schimbare a Romaniei, cu o democratie mai morala si mai occidentala, pentru redobindirea demnitatii noastre nationale in respectul cuvenit “fata de rostul primordial al institutiilor Statului si fata de ierarhia valorilor din societatea romaneasca “, Principesa Mostenitoare Margareta, isi desavarseste slujirea responsabila continund grija deosebita a Familiei Regale a Romaniei pentru apararea si sustinerea intereselor fundamentale ale Romaniei, a continuitatii si tradiilor tarii noastre.
  Toate aceste calitati mostenite, constituie armonia sufleteasca interioara a Principesei Margareta,purtand parfumul nobil al vointei hotarate, al generozitatii fortei de caracter sigure de sine, in care spiritul de dreptate si dragostea fata de semeni, sunt cele mai profunde sentimente care unesc oamenii, capatand astfel dreptul magnific al unei noi sperante a noastra a tuturor cetatenilor romani responsabili, pentru recuperarea chipului cel bun al tarii.
  Avem dreptul sa facem apel sistematic la memorie, dreptul legitim de-a ne alege in deplina libertate si cu maturitate politica, forma de guvernamant traditionala a romanilor– MONARHIA CONSTITUTIONALA– si,odata cu ea, restaurarea respectului pentru munca si istoria noastra :”Memorie, buna zina a diminetii, izvor al Libertatii, fie ca sa te regasim, de veghe mereu, la portile noii lumi ” Te astept si te iubesc zi de maine 10 Mai 2013 ! Traiasca Familia Regala a Romaniei ! Traiasca Romania ! Traiasca Regele !

 24. Gabi Oprea

  Uram Maiestatii Sale Principesa Margareta sanatate, ani multi si fericiti!

 25. MIHAI STAN

  Alteța Voastră Regală,

  în această zi specială doresc sa fiu alături de Alteța Voastră Regală cu un gand bun și o urare de bine. La mulți ani din tot sufletul.

 26. Simona Mihaescu

  La multi ani, Altetei Sale Regale, Principesa Margareta! Dumnezeu sa va ocroteasca!

 27. Diana Lucia Zotescu

  Alteta Voastra,

  Valorile autentice, sacre, care au sustinut natiunea romana in perioada monarhiei sunt reinviate si readuse in viata noastra de membrii Familiei Regale prin faptele, activitatea si raporturile Lor directe cu noi. Zilele de nastere ale Majestatile Lor, ale Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei, precum si ale celorlalti membri ai Familiei Regale sunt pentru noi prilejuri binevenite de a ne exprima profundul respect, dragoste si veneratie fata de Casa Regala a Romaniei.

  Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoare Margareta Ii uram cu dragoste in suflet La Multi Ani fericiti, sanatosi, plini de vigoare si fructuosi, alaturi de Alteta Sa Regala Principele Radu, de Majestatile Lor si de ceilalti membri ai Familiei Regale. Dumnezeu sa Va binecuvanteze viata, gandurile si cararile, pentru ca noi toti lagam viitorul Romaniei de Alteta Sa.

  Cu cea mai fierbinte dragoste, veneratie si nestramutata fidelitate,
  Diana Lucia Zotescu
  Robert Eugen Zotescu

 28. Radu Puspana

  La Multi Ani fericiti Principesa!. Va ofer cu mult drag un cadou din partea mea si a echipei mele ! http://coffeebooksong.wordpress.com/2013/03/26/an-ethernal-inspiration-crown-princess-margareta-of-romania/#respond Cu inalta stima, Radu Puspana

 29. Marius IONESCU

  Multi ani fericiti si binecuvantati Altetei VOASTRE REGALE alaturi de intreaga familie bunul DUMNEZEU sa va aibe in paza tot binele din lume sa va inconjoare multa sanatate bucurii ,impliniri si reusite in tot ce va propuneti avem nevoie de dumneavoastra zambetul frumos si plin de bunatate al al altetii voastre ne aduce mult soare in suflet si ne da speranta ca totul va fi mai bine in viitor Doamne ajuta!
  Cu mult respect al coroanei supus credincios:
  Marius Theodor Ionescu

 30. Noel Negrea

  Alteta Voastra Regala,

  Viata lunga,sanatate,entuziasm,multumire,bucurie…
  Fie ca Bunul Dumnezeu sa vi le Ofere,pe toate,din belsug!
  Sa ne traiti intru multi ani,Alteta!

  Cu profund respect,
  Noël Negrea

 31. Alexandru MURARU

  “La Multi ani” Altetei Sale Regale! Sa ne traiti multi ani fericiti!
  Sa veniti cat mai repede pe Tron, ca “Margareta, Regina Romaniei”!
  Doamne-ajuta!

 32. Alina Marin

  La multi ani, Alteta!

 33. Teodor I.

  La multi ani Alteta Voastra!

 34. Dobos Mihai

  Un calduros si sincer La multi ani! Fie ca Dumnezeu sa vegheze asupra Altetei Voastre Regale in fiecare clipa, la fiecare pas! Si prin Familia Regala asupra Romaniei!

 35. Mihaela U.

  La multi ani Alteta Voastra!

 36. LA MULTI ANI PRINCIPESEI DE COROANÄ MARGARETA A ROMÄNIEI

 37. ELLEN ELENA

  LA MULTI ANI CU SANATATE ALTETA VOASTRA !

 38. Sanda Florentina Popa

  Avem nevoie de zambetul acesta cald si sincer,- multa sanatate si prosperitate Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei !

 39. Mihai Mares

  Îi dorim Alteței Sale din tot sufletul sănătate, multă pace și liniște sufletească, iubire și să se bucure în fiecare zi de micile lucruri simple ce fac inima să tresară!

  Am căutat mult sperând să putem strânge cele mai frumoase flori într-un buchet… am găsit câteva și i le oferim, cu toată dragostea noastră!

  La mulți ani, cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate,
  Mihai (mândru de a fi născut în aceeași zi cu A.S.R.) și familia

 40. Jonathan Phillips

  Happy Brthday, Ma’am,

  I wish you long life, and happiness.

 41. Se pare ca dumneavoastra doriti sa va recunoasca poporul intreg drept suverani.
  O parte din importanta din popor va recunoaste deja. Dar stiti ca poporul este stupid in mare parte…
  Stiind asta , voi ce faceti? Stati in castel lasand timpul sa treaca, multumiti fiind cu ceea ce v-a dat regimurile securisto-comuniste?
  Isus a venit pe pamant pentru a fi recunoscut drept Dumnezeu oferind in acelasi timp si salvare.
  Margareta! A venit timpul tau! Din partea casei regale sa candidezi la presedentia Romaniei!
  Sa apari in viata publica cel putin, la tv sa ne spui:
  Casa regala nu este de acord cu ….asta, cu cealalta, cu Basescu, cu Ponta, cu Europa….cu partidele unguresti….etc
  La fel trebuie sa faca si Patriarhul Daniel.
  Poti fii regina si fara sa te puna comunistii…si burghezii hoti…
  Fa-ti treaba ta regina, Margareta!
  Eu- imi fac treaba pentru care am fost investit de Dumnezeu, sa te destept pe tine, etalonul Romaniei Drepte!

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 20642859
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook