Săptămâna la Palatul Elisabeta, 9-13 aprilie 2018

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit miercuri, 11 aprilie 2018, la Palatul Elisabeta pe dl Shajjad Rizvi, președintele asociației Duke of Edinburgh International Award Romania, care susține, în peste 100 de țări ale lumii, formarea completă a personalității tinerei generații. Majestatea Sa este patronul regal al fundației din România.

Joi, 11 aprilie 2018, Majestatea Sa Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Dana Deac, jurnalist.

Joi, 12 aprilie 2018, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta vizita elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială Principesa Margareta din Capitală.

Tot joi, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta un grup de elevi de la Colegiul Național Sfântul Sava din Capitală.

Vineri, 13 aprilie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe ministrul Culturii, dl George Ivașcu, și pe doamna Alice Barb.

Tot vineri, 13 aprilie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dl Saker Malkawi, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei la București.

2 comentarii

  1. Felicitari,Majestate!! Respect!!!Felicitari ASR Principe Radu!!!

  2. Liliana Sora

    “Dacă îţi doreşti succes în viaţă, fă perseverenţa cel mai bun prieten al tău, fă experienţa consilierul tău înţelept, fă precauţia fratele tău cel mare şi fă speranţa geniul tău păzitor.”
    Iată de ce proiectele, planurile, programele Familiei Regale se bucură întotdeauna de succes, acestea fiind o reprezentare tangibilă a ideilor şi gândurilor din care se compune viziunea sa.
    Stimă şi consideraţie pentru întreaga Familie Regală ! Nimic fără Dumnezeu !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23913177
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate