Săptămâna la Palatul Elisabeta, 5-9 februarie 2018

Joi, 8 februarie, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta pe realizatorul de televiziune american John Florescu.

Vineri, 8 februarie, Majestatea Sa a avut o ședință de lucru cu reprezentanții Fundației Principesa Margareta a României, directorul Mugurel Mărgărit-Enescu și dna Cristina Buja.

Vineri, 8 februarie, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe principalii realizatori ai piesei muzicale “King”, solistul Tavi Clonda, compozitorul Alexandru Luft și textierul Denisa Demian.

Luni, 5 februarie, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Vladimir Valky, ambasadorul Republicii Cehe la București.

Marți, 6 februarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa dr. Davor Vidis, ambasadorul Republicii Croația la București.

Miercuri, 7 februarie, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Ahmed Abdullah Saeed Bin Saeed Almatrooshi, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București.

8 comentarii

 1. FELICITARI!!Normalitate!!Ma bucur din suflet ca exista Familia Regala si Casa Regala a Romaniei,ce aduc :-frumosul,respectul,demnitatea,eleganta!!!Nihil Sine Deo!!!

 2. Mihaela Nicoleta

  Implicare, devotament si finete! Respect pentru Fam.Regala!

 3. ANDRITOIU DORIN DUMITRU

  E o intimitate aparte la Palatul Elisabeta.Un spațiu al discreției și eleganței deopotrivă,în care Divinitatea învăluie-dezvăluie Regalitatea României.
  NIHIL SINE DEO !

 4. Emilian T.Vandenboer

  O data ce Ambasadorii altor state sosesc oficial la Palatul Elisabeta atunci evenimentele se desfasoara conform proiectului ca Romania sa revina la starea sa statala legala de Monrahie Constitutionala.
  Doamne Dumnezeule cand vom primim dezlegarea Ta ?
  Cu adanc respect pentru Monarhia Constitutionala
  Nimic fara Dumnezeu !
  Emilian T.Vandenboer

 5. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  ADMIRATIE ! EXEMPLUL DIPLOMATIEI REGALE !

 6. Mickaella Khalyn

  De ce nu ne întoarcem noi la monarhie, nu înțeleg.

 7. Ion Cristian

  MAJESTATE …,DL ION CRISTIAN doreste sa adreseze majestatii voastra MARGARETA SI ASR PRINCIPELUI RADU sincere condoleante la trecerea in nefiinta la domnul a MS REGELUI MIHAI 1 tatal dvs cat si a REGINEI ANA si in acelasi timp va asigur de intreaga mea deschidere si dorinta sa ma pun in slujba CASEI REGALE A ROMANIEI SI A FAMILIEI REGALE ,alaturi si impreuna cu grupul din care fac si eu parte UNITI PENTRU REGINA SI TARA !

  RESPECT ! NIHIL SINE DEO ! TRAIASCA MAJESTATEA SA REGINA MARGARETA !

 8. Mihai Maria

  Sînt alături de Familia Regală de Majestatea sa REGINA MARGARETA A ROMÂNIEI și de ASR PRINCIPE RADU! Trăiască Monarhia constituțională! Trăiască Regina!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23247971
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate