Principesa Moștenitoare, întâlnire de lucru la Palatul Elisabeta

Principesa Mostenitoare Margareta, Adrian Cioroianu, proiect editorial Curtea Veche ©Daniel Angelescu

În cursul săptămânii trecute, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a avut, la Palatul Elisabeta, o întâlnire de lucru cu prof. univ. dr. Adrian Curaj, fost ministru al Educației Naționale.

Discuțiile au vizat o serie de propuneri privind susținerea elevilor olimpici în vederea continuării studiilor în țara noastră, precum și desfășurarea, în viitorul apropiat, a unor proiecte științifice de succes.

_ANG0797

5 comentarii

 1. O bunica

  Lăudabilă inițiativă! Mult succes si putere de munca in realizarea proiectelor . Asa poate vor avea si nepoții nostri bucuria si satisfactia de a se realiza in tara.

 2. Felicitari pt aceasta frumoasa si nobila activitate pt ASR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroanei si dl Adrian Curaj,in sprijinul tinerilor!Toate cele bune!

 3. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  FAMILIA REGALA A ROMANIEI, CA DE ALTFEL ORICARE DIN DINASTIILE NATIUNILOR CARE ISI RESPECTA ISTORIA A FOST SI A RAMAS UN EXEMPLU PENTRU INITIATIVELE DE DEZVOLTARE SOCIALA PRIVIND SANATATEA, CULTURA SI EDUCATIA, ECONOMIA, INFRASTRUCTURA RUTIERA SI FEROVIARA SI, NU IN ULTIMUL RAND, APARAREA NATIONALA !
  ONOARE SI ADMIRATIE PENTRU ASR PRINCIPESA MARGARETA CUSTODELE COROANEI !
  ROMANIA POATE FI CONDUSA ORICAND DE DINASTIE !

 4. Cristian Sandu

  Nu ii inteleg pe cei care tot amina instalarea la cirma Tarii a ASR Custodele Coroanei! Cite probleme majore s-ar rezolva!

 5. Ritta Stoica

  Felicitari pt aceasta nobila activitate pt ASR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroanei si dl Adrian Curaj,in sprijinul tinerilor!Toate cele bune!

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 19655493
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook