Ora Regelui CLXVIII

Ora Regelui CLXVIII poate fi vizionată aici.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016, Televiziunea națională a prezentat ediția cu numărul o sută șaizeci și opt a emisiunii „Ora Regelui”. TVR 1, TVR Moldova, ora 15, TVR Internațional, ora 16.30. Realizator, Camelia Csiki. Producător, Lidia Voicu.

Emisiunea este reluarea celei difuzate în ziua de 17 octombrie 2015.

Sumarul:

– Inima Reginei Maria își va găsi liniștea la Castelul Pelisor, în Salonul de Aur, odaia preferată a Suveranei, locul în care a bătut pentru ultima oară.

– Crucea Rosie a adus în România, pentru prima dată, 28 de echipaje de prim ajutor din 24 de țări europene. Competiția a fost urmată de Gala Crucii Roșii, transmisă de TVR1.

– Rubrica “Agenda emisiunii” cuprinde două evenimente, din această vară, prin care Casa Regală susține educația, cultura și sportul. Micii campioni la karate și copiii talentați, care au participat la concursul “Basmele Reginei Maria”, au fost sărbătoriți, vara aceasta, la Palatul Elisabeta.

– Stefan Hell, laureatul Nobel pentru chimie din anul 2014, s-a născut în România. El a fost decorat de Majestatea Sa Regele pentru că nu și-a uitat rădăcinile. Stefan Hell admiră Familia Regală pentru ceea ce a făcut, în ultimii ani, pentru țară.

– Dosarul “Problema 23 August 1944” conține nu mai puțin de 6 000 de pagini, întocmite la cererea Securității în perioada comunistă. Istoricul Liviu Țăranu, cel care a studiat cele 17 volume ale dosarului, povestește ce conțin acestea, de cine au fost redactate și în ce condiții.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23233396
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate