Ora Regelui CCXLIX

Sâmbătă, 12 august 2017, Televiziunea națională a prezentat ediția cu numărul 249 a emisiunii „Ora Regelui”. Realizator, Dana Deac. Producător, Lidia Voicu. Emisiunea a fost reluarea ediției din 15 octombrie 2016.

„Firescul de a iubi, de a trăi, de a fi simbol” este titlul reportajului-portret al Reginei Ana realizat de Dana Deac, ce a putut fi urmărit în prima ediţie a noului sezon „Ora Regelui”.

Există o dublă percepţie asupra unei persoane care aparţine unei case regale. Acea persoană este atât un simbol, cât şi un exemplu de leadership.

Regina Ana a României, aşa cum a rămas în sufletele multora dintre cei care au cunoscut-o îndeaproape, a ştiut să fie şi un simbol al feminităţii, al simplităţii şi al determinării de a lupta în cauzele în care s-a implicat, dar şi un exemplu de soţie, stând cu demnitate şi eleganţă alături de cel lângă care şi-a a ales să-şi petreacă viaţa.

Reportajul-portret ce poartă semnătura Danei Deac sau „Portretul-Altfel al Reginei Ana a României” a fost realizat din interviuri obţinute în exclusivitate pentru „Ora Regelui”.

2 comentarii

  1. Ma intreb daca va exista vreodata posibilitatea ca, privind chipurile nespus de iubite, de dragi, de tulburaor de adanc intrate in constiinta mea prin puternica Lor influenta asupra sufletului si inimii mele – si, cu siguranta, in ale multor mii, poate milioane, de romani – , zic, daca voi putea vreodata sa le privesc chipul Regelui meu si al Reginei mele fara sa mi se inunde ochii de lacrimi de dor, de recunostinta, de veneratie.

    Iar daca cred unii ca pacatuiesc exprimandu-ma astfel, nu au decat. Le reamintesc doar ca tocmai aceste trairi, aceasta influenta puternica asupra poporului sau il fac pe Rege sa fie perceput de noi atat de altfel fata de toti ceilalti care au ocupat vremelnic pozitia suprema in stat, fara ca prezenta lor sa ne starneasca astfel de sentimente, fara ca plecarea lor din functie sa lase in urma un gol.

  2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

    Minunat comentariul dumneavoastră, dna. Zotescu.Subscriu 100%.Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 21011845
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook