Ora Regelui CCXCIX

Sâmbătă, 7 iulie 2018, Televiziunea Română a prezentat a două sute nouăzeci și noua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Producător, Lidia Voicu. Realizator, Camelia Csiki.

”Ora Regelui” a împlinit 6 ani de emisie neîntreruptă. Exact în 7 iulie 2012, Televiziunea Română difuza prima ediție a emisiunii.

Trenul Regal în Dobrogea

– Călători în Trenul Regal – micul palat pe șine construit cu 90 de ani în urmă de Regele Ferdinand Întregitorul. În Anul Centenar al Marii Uniri și al sfârșitului Primului Război Mondial, Familia Regală, însoțită de veterani ai teatrelor de operațiuni din Afganistan și Irak, a făcut o călătorie în Dobrogea. Trenul Regal a parcurs simbolic drumul de la București la Constanța, la împlinirea a 140 de ani de la alipirea Dobrogei la țara-mamă și a 160 de ani de la începerea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă-Constanța.

– Majestatea Sa Margareta, Alteța Sa Regală Principele Radu și Alteța Sa Regală Principesa Maria s-au întâlnit la Constanța cu marinarii militari și au vizitat fregata „Regele Ferdinand”.

– În calitate de Președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, Majestatea Sa a făcut cunoștință cu angajații, voluntarii și colaboratorii filialei din Constanța.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23558155
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate