Margareta a României, o nouă apariție editorială la Curtea Veche

Margareta a Romaniei, carte pentru copii Curtea Veche Publishing 2017

Editura Curtea Veche va aduce curând în librării un nou titlu din colecția cărților pentru copii. Volumul “Margareta a României. O principesă în serviciul țării regăsite” este semnat de Adrian Cioroianu și ilustrat cu lucrări de Yanna Zosmer.

În cinci capitole ales scrise și frumos ilustrate, autorii zugrăvesc drumul vieții Alteței Sale Regale din copilărie până în zilele noastre.

Volumul face parte dintr-o serie de volume regale pentru copii care cuprinde povestea Reginei Maria, a Regelui Carol I și a Regelui Mihai I. Toate volumele au fost scrise de istoricul Adrian Cioroianu. Seria va continua, sub aceeași semnătură, cu o carte pentru copii despre viața Reginei-mamă Elena a României.

Margareta a Romaniei, carte pentru copii Curtea Veche Publishing 2017

6 comentarii

 1. Vişan-Miu Tudor

  Mă bucură apariţia acestei lucrări. În mod special apreciez desenul de pe coperta a IV-a, care ilustrează foarte bine sensul funcţiei de “Custode al Coroanei Române”.

 2. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  FELICITARI SI NOI REUSITE IN CONTINUARE DOMNULUI PROF.UNIV. ADRIAN CIOROIANU !

 3. Diana Lucia Zotescu

  Intr-adevar, ilustratia de pe coperta reprezinta, intr-un mod foarte sugestiv si lipsit de echivoc, foarte usor de inteles pentru destinatarii acestei carti – copiii – ca vointa suverana a Suveanului nostru, Regele Mihai, este ca fiica Sa mai mare sa preia atributiile de Custode al Coroanei Romaniei, pentru ca mai apoi, in viitor, sa isi exercite aceste atributii la un n ivel superior, ca Regina a Romaniei.

  Intreaga serie a acestor carti destinate copiilor ii va ajuta pe acestia sa inteleaga corect adevarul istoriei noastre si sa se raporteze corect la acest adevar.

 4. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor

  Minunat ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 5. Lidia Gheorghe

  Mă bucur enorm pentru acest volum. Eu am probleme cu cititul. Întrebarea mea este: Există acest volum şi în format text?

 6. Răspuns doamnei Lidia Gheorghe

  Doamnă Gheorghe, puteți achiziționa cartea dorită de dumneavoastră de la această adresă electronică: http://www.curteaveche.ro/cum-cumpar

  Puteţi suna la numerele de telefon 021 222 25 36 sau 0744 369 721; puteți comanda cartea online.

  Cu stimă, Secretariatul Regal

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 20643143
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook