Înregistrarea video a emisiunii 3×3 din 30.10.2010

Pe site-ul Internet al Realității TV a fost postată înregistrarea interviului meu cu dl Stelian Tănase, în compania dlui Tudor Octavian, de sâmbătă 30 octombrie 2010, ora 17.15.

Emisiunea se găsește la adresa http://www.realitatea.net/emisiuni/3×3.html

O puteți accesa la rubrica “Sâmbătă, 30 octombrie 2010 16:15”, mergând cu cursorul la poziția 01:09:00

3 comentarii

  1. jocker12 says:

    Interesanta discutzia in trei, chiar daca gazda a simtzit nevoia sa completeze prea mult, intrerupindu-va deseori ideile clare shi directe. Excelenta definirea “Romaniei paralele”, dar shi a Bucureshtiului ca loc unde se iau numai decizii greshite.
    Bine subliniat faptul ca media centrala nu pricepe importantza legaturilor cultivate de Familia Regala, semn clar ca se trag multe sfori prin spatele papushilor de paie ce stabilesc politica editoriala a celor mai importante trusturi de presa.
    Ashadar trebuie “cishtigat” Bucureshtiul, cu atit mai mult cu cit greutatzile cetatzenilor capitalei sint la fel de mari ca ale celor din provincie. Oamenii va admira shi acolo la fel ca in orice alta regiune a Romaniei, iar tinerii sint sigur ca de abia ashteapta un semn shi un exemplu de echilibru, bun simtz, echidistantza shi morala.
    Urmarind emisiunea ma gindeam cum Familia Regala a ramas coloana vertebrala a Romaniei…

  2. Geta says:

    AVR,

    M-am bucurat revazandu-Va.

    V-as ramane indatorata daca as putea achizitiona Cartea de Bucate a AS Principesa Margareta a Romaniei on-line. Credeti ca e posibil ?

    Multumesc anticipat !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50425537
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate