Elena, regina suferinței și a speranței

Editura Curtea Veche aduce, în ajunul sărbătorii naționale de 10 Mai, un nou volum din Colecția Regală. Cartea face deopotrivă parte din colecția Cărțile Copilăriei și este semnată de Adrian Cioroianu și Alexandru Groza. Ilustrațiile volumului aparțin Yannei Zosmer.

Volumul este intitulat Elena a României. Regina-mamă, regina suferinței și a speranței. Pe înțelesul celor mici, cartea povestește viața mamei Regelui Mihai, în vremuri tragice pentru România și pentru continentul european.

Până acum, Editura Curtea Veche a publicat cărți ilustrate pentru copii despre Regele Carol I, Regina Maria, Regele Mihai și Majestatea Sa Margareta.

1 comentariu

  1. Liliana Sora

    ”Apucaţi-vă de citit ! V-au văduvit de valori şi trebuie să învăţăm să fim români, să avem cultura politică necesară ridicării din mulţime ! Nu avem voie să fim spectatori la ce ni se întâmplă.” (Dan Puric)
    Cărţile lasă , odată cu subiectul lor , imaginea oamenilor şi a locurilor , sunt adevărate lecţii de viaţă , menite să facă educaţie prin lectură , să readucă lectura printre plăcerile copiilor, tinerilor , oamenilor , în general.
    ”Aşa cum au nevoie de iubire, de soare şi de familie , cei mai mici români au nevoie de cărţi, pentru a se întregi ca oameni .” spunea ASR Principele Radu.
    Respect şi admiraţie pentru Familia Regală !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 23557717
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate